Έντυπη Έκδοση

Ωμό σεξ

**Από κείμενο της Αννας Κουρουπού στο: www.protagon.gr

«Σε ένα περιτύλιγμα αγάπης. Και σεβασμού, λένε. Αδυνατεί ο νους να το κατανοήσει. Αλλά το βλέπει με συμπάθεια. Εχει να κάνει με την εξέλιξη; Με την ασυδοσία και το ανικανοποίητο, που είναι η κατάρα του ανθρώπινου είδους; Τι σημασία έχει;

Ενα μπαρ. Συνηθισμένο με την πρώτη ματιά. Επιτρέπονται μόνο ζευγάρια. Ανδρας-γυναίκα. Τουλάχιστον, εμφανισιακά. Δυο γυναίκες μόνο μπορούν. Δυο άντρες όχι. Ρατσισμός; Ισορροπία; Ιδιοτροπία; Ολα μαζί. Γίνεται παιγνίδι. Δυνατό. (...). Ενα αόρατο φτερό μου γαργάλησε τη μασχάλη όταν συνειδητοποίησα ότι για να μιλήσεις ή να φλερτάρεις με τη συνοδό κάποιου, του ζητάς την άδεια. Με ξεπέρασε.

Σταματούν τα γνωστά άσματα, κάτι σαν εισαγωγή για κάτι άλλο ακούγεται, και μια φωνή απ' τα μεγάφωνα προτρέπει, προσκαλεί όσους επιθυμούν να ανέβουν με ένα στενό ασανσέρ σε κάποιο όροφο. Αφού πρώτα έχουν βγάλει μια πλαστική ταυτότητα, με όποια στοιχεία επιθυμούν. Δεν τον κατάλαβα τον λόγο ύπαρξής της, αφού σχεδόν όλοι δίνουν ψευδή. Χωρίς αυτή δεν ανεβαίνεις. Αλλά ούτε και μόνος.

Μεγάλος χώρος. Αρκετά σκοτεινός. (...). Σε πνίγει η μυρωδιά. Αλκοόλ, σπέρμα, ιδρώτας, τεστοστερόνη, οιστρογόνα, κολώνιες μπερδεμένες. Ενα ρωμαϊκό διονυσιακό όργιο στην Ελλάδα του 2014. (...).

Κορμιά έμψυχα, έχει σημασία που το τονίζω. Ολες οι αισθήσεις μόνο κόκκινες μπορούν να είναι.

Μια κυρία εξήντα και κάτι αρπάζει με μανία ένα πέος στο στόμα της. (...).

(...). Κανείς δεν χαλιέται φαινομενικά εκεί μέσα. Από το αιδοίο της ξανθιάς, στο στόμα του άλλου. Χωρίς προφυλακτικό. Δεν υποχρεώνει κανείς, κανέναν. Εικόνα που δεν ξεχνάς εύκολα, όσο και αν έχεις περπατήσει στα μονοπάτια του σεξ αρκετά χρόνια. Η απελευθέρωση -γιατί όχι;- ξεπερνά τις μορφές και περιγραφές του Κιούμπρικ. Ακόμη και του Σαντ. (...).

(...). Κάποτε αυτές οι συνευρέσεις γίνονταν σε σπίτια. Οχι αναγκαία ευκατάστατων ζευγαριών. Τώρα υπάρχει χώρος. (...). Και κάπου αλλού άνοιξε, έμαθα.

Λένε ότι η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο σε τέτοιες περιπτώσεις. Και η συνεννόηση. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Δεν το έχω πράξει για να ξέρω. Για τα δικά μου δεδομένα, στην αγάπη δεν χωρούν τέτοιες εικόνες. Αλλά ποιον νοιάζει και γιατί να τον νοιάζει;».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Τυπογραφείο