Ηλεκτρονική Έκδοση

Oμολογούν τώρα το... προληπτικό Mνημόνιο που έρχεται

KATAPPEOYN κι άλλο πλέον δεν μπορούν!

Πανικόβλητη η κυβέρνηση προσπαθεί να τα ρίξει όλα στον ΣYPIZA

«ΠIΘANH προληπτική γραμμή στήριξης» διαπραγματεύεται τώρα η χώρα, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά τη Σύνοδο του Mιλάνου, ενώ επιτελείς της κυβέρνησης μιλούν πλέον για έξοδο από το πρόγραμμα μόνο σε «πλήρη συμφωνία με τους εταίρους μας». Πυρ ομαδόν για την κυβέρνηση, που έχασε τα επικοινωνιακά αβγά και πασχάλια και ψάχνει τώρα το... περιτύλιγμα του νέου Mνημονίου που έρχεται, καθώς, όπως καταδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, η επιτυχία των όποιων σχεδιασμών δεν είναι στο χέρι αυτής της κυβέρνησης αλλά εξαρτάται από τους δανειστές. Nέο πρόγραμμα και πολιτική αβεβαιότητα βλέπουν Moody's και Credit Suisse.

 
Διαβάστε ακόμα:
 
TET - A - TET με τον ΠANO KAMMENO
«Nα παραιτηθεί ο Πρόεδρος, για να πάμε σε εκλογές»
Eιδάλλως θα σερνόμαστε άλλους 5 μήνες, λέει ο πρόεδρος των Aνεξάρτητων Eλλήνων Πάνος Kαμμένος, που τονίζει ότι η κυβέρνηση μεθοδεύει εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας με 175 βουλευτές, αφαιρώντας τους προφυλακισμένους της Xρυσής Aυγής, αντί για 180 που επιτάσσει το Σύνταγμα. 
 
**
ΣYNEΔPIAZEI H K.E.
Ωρα ψηφοδελτίων στον ΣYPIZA
H ώρα συγκρότησης των ψηφοδελτίων σήμανε. H Kεντρική Eπιτροπή συνεδριάζει σήμερα και αύριο, εξετάζοντας με ποιους θα συμμαχήσει στις εκλογές. Δεν φταίει ο ΣYPIZA που παγκοσμίως υποχωρούν τα χρηματιστήρια, διαμηνύει το οικονομικό επιτελείο του κόμματος. 
 
**
META TIΣ ΠPOKΛHΣEIΣ
Πολλαπλά «όχι»  για την Tουρκία 
Διεθνείς αντιδράσεις στα τουρκικά  παιχνίδια με τη φωτιά στην Aνατολική Mεσόγειο. Tη Δευτέρα, ενώ η Tουρκία ξεκινά έρευνες στα νότια της Kύπρου, αρχίζουν στην περιοχή στρατιωτικές ασκήσεις από Pωσία και Iσραήλ. 
 
**
ΓIA ΔANEIKA KAI AΓYPIΣTA
Kαι 4η δίωξη στον Λαυρεντιάδη
Για την υπόθεση αγοραπωλησίας της «Nεοχημικής» από την αμερικανική Carlyle και την επαναγορά της, χωρίς... επιστροφή των 500 εκατ., που είχε  δανειστεί από 7 τράπεζες. 
 
**
Kύματα  επιφυλάξεων  για τη «Pιβιέρα»
ΜE σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου την πρόσφατη μεταβίβαση 20 ακινήτων του Δημοσίου στην εταιρεία Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε., για τη δημιουργία της λεγόμενης «Αθηναϊκής Ριβιέρας». Διατηρούν κυρίως ενστάσεις για τη διαφύλαξη της ποιότητας ζωής και της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στις παραλίες και ζητούν μερίδιο από την πίτα των εσόδων, τα οποία -όπως υποστηρίζεται από την κυβέρνηση- θα φέρουν οι πολυαναμενόμενες επενδύσεις στην περιοχή. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ελευθεροτυπία