Ηλεκτρονική Έκδοση

ANEΛ: Περιοδείες και προεκλογική ετοιμότητα

Στα Δωδεκάνησα ο Τέρενς Κουίκ

Επισκέψεις σε Νίσυρο, Κω, Κάλυμνο, Ρόδο.

Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται από την Παρσκευή, στα πλαίσια νέας τετραήμερης επίσκεψης στην περιοχή, ο εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", Τέρενς Κουίκ.

Σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ σημειώνουν πως: "Με το τέλος της περιοδείας στη Κρήτη, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, έφτασε αργά χτες το απόγευμα (Παρασκευή 17.10.14) στη Κω, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με την τοπική Συντονιστική, στα πλαίσια της εκλογικής ετοιμότητας στην οποία έχουν μπει οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες".

Σήμερα το πρωί (18.10.14) θα κάνει μονοήμερη επίσκεψη στη Νίσυρο, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση των κατοίκων του νησιού, για να του εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της πολιτικής της μνημονιακής συγκυβέρνησης Η συνάντηση του Τέρενς Κουίκ με τους κατοίκους θα γίνει στη κεντρική πλατεία, αφού προηγουμένως έχει επισκεφτεί τον Δήμαρχο του νησιού Χριστοφή Κορωναίο.

Αργά το απόγευμα, με την επιστροφή του στη Κω, ο Βουλευτής Επικρατείας των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", που έχει αναλάβει και τη κοινοβουλευτική ευθύνη των Δωδεκανήσων, θα επισκεφτεί το Εμπορικό Επιμελητήριο και στην συνέχεια θα έχει συνάντηση εργασίας με τον νέο Δήμαρχο της Κω Γιώργο Κυρίτση.

Αύριο Κυριακή η περιοδεία του Τέρενς Κουίκ θα συνεχιστεί με επίσκεψη του στη Κάλυμνο και το βράδυ θα φτάσει στη Ρόδο, όπου θα έχει συναντήσεις με τη τοπική Συντονιστική του Κινήματος, όπως και με αυτή της Νεολαίας Ρόδου. Τη Δευτέρα το πρωί θα συναντηθεί με τον νέο Δήμαρχο και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη του νησιού, όπως και με τον Πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων για τα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κλάδο του". 

Τέλος, τη Δευτέρα το μεσημέρι ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ θα συμμετέχει των εργασιών του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει στη Κομοτηνή".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)