Ηλεκτρονική Έκδοση

Κάποτε καθήλωνε όλη την Ελλάδα. Τώρα έγινε το ντέρμπι της ντροπής!

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε μόνο για δέκα εννέα λεπτά. 42'' πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έληξε άδοξα εις βάρος των «κίτρινων»

Κι όμως, το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ δεν τελείωσε ποτέ. Σε γιορτινό κλίμα ξεκίνησε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Nick Galis Hall», όμως 42'' πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 31-33 υπέρ του ΠΑΟΚ σε εκείνο το σημείο- έμελλε να... λήξει.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.  Αρχικά η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε περίπου μισή ώρα, καθώς τα εκατοντάδες χαρτάκια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από τους φίλους του Αρη σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω των καπνογόνων οδήγησαν τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο , να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα και ενημέρωσε ότι εάν συνέβαινε το παραμικρό θα άδειαζε το γήπεδο.  Το παιχνίδι ξεκίνησε και 42'' πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Αναστασόπουλος διέκοψε το παιχνίδι και έφυγε για τα αποδυτήρια ισχυριζόμενος ότι έπεσε αντικείμενο στο παρκέ και  απαίτησε την εκκένωση των εξεδρών για να συνεχιστεί το ματς.
 
Το χρονικό περιθώριο είναι 20 λεπτά. Τελικά δόθηκε παράταση για την εκκένωση του γηπέδου που διήρκησε  περίπου 80 λεπτά. Ο κομισάριος του αγώνα κύριος Τσούλης βγήκε και είδε λιγοστούς φίλους του Άρη στην εξέδρα, στη συνέχεια ενημέρωσε τους «άρχοντες» του αγώνα και τελικά έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρος του Άρη με 20-0.
 
Λίγο πριν τις 20.00, ο κομισάριος του αγώνα, κ. Κώστας Τσούλης δήλωσε στο NovaSports3 ότι «σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έδωσαν οι διαιτητές στον Άρη, για την εκκένωση του γηπέδου, οι διαιτητές εξήλθαν στο εικοσάλεπτο, για να διαπιστώσουν ότι οι εξέδρες δεν ήταν επαρκώς εκκενωμένες. Παρ' όλα αυτά και μολονότι υπήρχε και η παράκληση της αστυνομίας, η αρχική προθεσμία των 20', έγινε 45' και μετά μια ώρα. Τότε (στις 19.20) ήταν που "έκλεισε" το φύλλο αγώνα».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
ΠΑΟΚ
Αρης