Ηλεκτρονική Έκδοση

Επίθεση της Βούλτεψη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για δομικές διαφωνίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2. Ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η κυβερνητική εκπροσωπος ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας καταγγέλλει την εσωκομματική του αντιπολίτευση για «μικροπαραγοντισμό» και «μεγαλοπαραγοντισμό», «υπαρξιακές κρίσεις και κρίσεις ταυτότητας για ψύλλου πήδημα».
 
Επίσης είπε ότι ο κ. Λαφαζάνης καταγγέλλει «φαινόμενα υποκατάστασης των οργάνων και πρωτοβουλίες ερήμην τους» και «φαινόμενα παραγοντισμού που δεν εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις».
 
Η κ. Βούλτεψη συμπληρωσε επιπλέον ότι ο κ. Τσίπρας λέει ότι διαθέτει «ολοκληρωμένο σχέδιο διαπραγμάτευσης» και ότι ο κ. Λαφαζάνης θεωρεί αναπόφευκτη τη σύγκρουση με την ευρωζώνη και την ΕΕ, προβλέπει «εκβιασμούς» στη χρηματοδότηση της χώρας και στη ρευστότητα των τραπεζών και ζητά προετοιμασία για «όλες τις δυνατές εναλλακτικές πιθανότητες και εκδοχές».
 
Επιπρόσθετα η κυβερνητική εκπροσωπος είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιμένει στις ετερόκλητες συμμαχίες και ανοίγει το κόμμα του σε όποιον «αντιμνημονιακό» βρει μπροστά του, αρκεί να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για τον κ. Λαφαζάνης ότι διαφωνεί και μιλά για «μεταμφιεσμένους» αντιμνημονιακούς, θολούς και καιροσκόπους.
 
Είπε επιπλέον ότι ο κ. Τσίπρας δηλώνει βέβαιος ότι θα τιθασεύσει τις αγορές και θα τις μεταμορφώσει από εχθρικές σε… φιλικές και ότι ο κ. Λαφαζάνης προειδοποιεί ότι «οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις αποτελούν προανάκρουσμα των εκβιασμών που πιο έντονα ακόμη θα δεχθεί μια κυβέρνηση της αριστεράς».
 
«Στο μεταξύ, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους Ευρωπαίους για την επόμενη μέρα και την έξοδο της χώρας από την κρίση», κατέληξε στη δήλωση της η κυβερνητική εκπροσωπος.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Κυβέρνηση