Έντυπη Έκδοση

* ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Δημιουργήστε με... όχημα το αυτοκίνητο του άλλου

Η ΙΔΕΑ: Δημιουργήστε ένα website (portal) όπου προσφέρετε τη δυνατότητα σε κάθε αυτοκινητιστή να προσωποποιεί το ΙΧ είτε είναι ιδιωτικής χρήσεως είτε επαγγελματικό.

Γραφιστικές εργασίες με εξειδικευμένο χαρακτήρα αλλά και graffiti κατευθείαν πάνω σε αυτοκίνητα. Εκτυπωμένα αυτοκόλλητα για διαφημιστική χρήση ή ατομική διαφοροποίηση. Εκτυπώσεις σε ποικιλία υλικών όπως μουσαμά, διαφανή αυτοκόλλητα, δέρμα, ύφασμα, δερματίνη, αλκαντάρα κ.ά. Το portal γίνεται σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων αλλά και πωλήσεων αξεσουάρ των φανατικών της αυτοκίνησης με ιδιαίτερα και προσωπικά χαρακτηριστικά.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις:

Ενα πολύ λειτουργικό και εύχρηστο ηλεκτρονικό site που να καταγράφει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις κάθε αυτοκινητιστή ως προς τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά του ΙΧ του. Παράλληλα λειτουργία ψηφιακού εκθετηρίου και e-shop με αξεσουάρ αυτοκίνησης που αποτελούν διακριτκά παρουσίασης. Δείγματα με δουλειές καθώς και προσομοίωση για το πώς θα φαίνεται το όχημα μετά την αισθητική μετατροπή. (4.800 ευρώ)

Εξειδικευμένο λογισμικό για την καταγραφή «όλων» των προφίλ αυτοκινήτων και ενσωμάτωσης των προτεινόμενων αλλαγών. (5.700 ευρώ)

Κατοχύρωση ονομασίας στο Ιντερνετ. (42 ευρώ)

Εναρξη στην Εφορία, δήλωση για υπηρεσίες στο Ιντερνετ. (200 ευρώ)

Διασφαλίστε εξυπηρέτηση και πληρωμές μέσω Ιντερνετ στο Website σας (paypal, visa, mastercard κ.ά.). (100 ευρώ)

Γρήγορη και αποτελεσματική σύνδεση Ιντερνετ (50 ευρώ/δίμηνο) και φιλοξενία των δεδομένων σε τουλάχιστον δύο servers για κάθε ενδεχόμενο.

Ενας ηλεκτρονικός υπολογιστής ή κάποιο notebook. (800 ευρώ)

Διαφήμιση - προβολή. (1.800 ευρώ)

ΣΥΝΟΛΟ: 1.5842 ευρώ

Ποιοι μπορούν να σας χρηματοδοτήσουν

* Πρόγραμμα Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα.

* Πρόγραμμα ΟΑΕΔ-ΕΣΠΑ για ανέργους.

Τα «κλειδιά» της επιτυχίας

* Η Πελατεία-Στόχος (target group) είναι όλοι οι αυτοκινητιστές καταναλωτές.

* Κάντε την ανάλογη στοχευμένη διαφήμιση.

* Δώστε δείγματα γραφής «ανα-δημιουργώντας» ένα αυτοκίνητο που θα προκαλέσει αίσθηση π.χ. ένα smart ή ένα mini. Κάντε μια ενδεικτική δουλειά για μια γνωστή εταιρεία π.χ. Autoplus ή μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή δημιουργήστε υλικό για ένα βίντεο τραγουδιστή/τριας.

* Το μεγαλύτερό σας όπλο και το κριτήριο που θα σας διασφαλίσει την επιτυχία είναι η δημιουργικότητα και η φαντασία σας. Δώστε της χώρο για να εκφραστεί και να ευδοκιμήσει.

* Ενσωματώστε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά άλλων χωρών, όπως σημαίες, σύμβολα, παραστάσεις, ώστε να απευθύνεστε σε ένα κοινό εκτός Ελλάδας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εργασία & Ασφάλιση
Εργασιακά θέματα
Απασχόληση και ανεργία
Πληροφορική και διαδίκτυο