Έντυπη Έκδοση

Αντιστρές εργαστήριο

Στη διαχείριση του στρες και στην ανάπτυξη της ανθεκτικότητας μέσω της αξιοποίησης των δυνατών σημείων στοχεύει το Workshop «Stress & Resilience», που θα πραγματοποιηθεί από την ΟΡ Performance & Well-being (www.oppw.gr) την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014.

Το workshop είναι βιωματικό και απευθύνεται σε HR managers, στελέχη επιχειρήσεων και ιδιώτες που θέλουν να βρουν τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών και του στρες. Ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 12 άτομα.

Το βιωματικό εργαστήριο υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση, δίνοντας πρακτικά και διαφορετικού τύπου εργαλεία και μεθόδους άμεσα εφαρμόσιμα στην καθημερινότητα.

Επιπλέον, πρώτη φορά χρησιμοποιείται στην Ελλάδα το εργαλείο the coaching game points of you, που συνδυάζει τη φωτογραφία, την αφήγηση, το storytelling, τη γλώσσα, τις ερωτήσεις και το παιχνίδι.

Το workshop θα διεξαχθεί από την Ολγα Παπατριανταφύλλου, Executive & Leadership Coach και ιδρύτρια και Managing Director της ΟΡ Performance & Well-being (OPpw), πιστοποιημένη στο Stress Management από την British Stress Consultancy.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο www.oppw.gr, στο email: olga@oppw.gr και στο τηλέφωνο: 6944-441820.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Σεμινάρια & Εργαστήρια
Εργασία & Ασφάλιση
Ψυχολογία και Ψυχιατρική
Επιχειρηματικότητα
Οδηγίες/Προγράμματα