Έντυπη Έκδοση

* INTERAMERICAN

Ψηφιακά εργαλεία για τους συμβούλους

Στην αρτιότερη και απόλυτα σύγχρονη υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων, καθώς και στην πλήρη αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας με εφαρμογές στην εταιρική οργάνωση και τις λειτουργίες με γνώμονα την εστίαση στον πελάτη, έχει στραφεί αποφασιστικά η Interamerican.

Πρόκειται για κορυφαία στρατηγική επιλογή, με στόχο να καταστεί διεθνώς η εταιρεία αναγνωρίσιμη ως «digital insurer». Ο ψηφιακός κόσμος των ασφαλίσεων αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την εταιρεία για να επιτευχθεί επιτάχυνση και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και, βέβαια, στην ισορροπημένη αύξηση της δυναμικής όλων των δικτύων πωλήσεων.

Αυτό ήταν ένα από τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του David Sanderse, προέδρου του International Division της ACHMEA, με 40 στελέχη της διοίκησης της Interamerican.

Ηδη, η Interamerican διαθέτει στους συνεργάτες της μοναδικές υπηρεσίες μέσω του «e-Office». Με τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου, ενός tablet ή laptop και με μία σύνδεση internet μπορεί κάθε συνεργάτης να κάνει τα πάντα (να διαχειριστεί συνολικά και κατά περίπτωση το χαρτοφυλάκιό του, τους πελάτες του, τις προμήθειες του, τις ανανεώσεις κ.λπ.) από οποιοδήποτε τόπο βρίσκεται, κερδίζοντας χρόνο και μειώνοντας διαχειριστικά έξοδα.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα να εκδίδει online real time συμβόλαιο σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, όπως Αυτοκινήτου, Πυρός, Αστικής Ευθύνης, Οδικής Βοήθειας, Ταξιδιωτικής Βοήθειας. Ακόμη και στους κλάδους Ζωής και Υγείας, στους οποίους παραδοσιακά απαιτείται underwriting, η Interamerican είναι μία από τις ελάχιστες ασφαλιστικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη που έχει αναπτύξει και διαθέτει στο συνεργάτη ένα πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικού underwriting, το «Genius», επιτυγχάνοντας να εκδίδονται σε ποσοστό 75% τα συμβόλαια χωρίς να απαιτείται καμία επαφή με τους underwriters και το back-office της εταιρείας. Παράλληλα με τα δίκτυα ασφαλιστικών συμβούλων και συνεργαζομένων πρακτόρων-μεσιτών, η Anytime στις απ' ευθείας πωλήσεις συνεχώς αναβαθμίζεται με μοντέρνες τεχνολογίες, όπως personalization, a/b testing κ.ά. εφαρμογές.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εργασία & Ασφάλιση
Ιδιωτική ασφάλιση