Ηλεκτρονική Έκδοση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

«Προσχεδιασμένο και κακοστημένο σενάριο»

Με γραπτή του δήλωση, ο τεχνικός των κίτρινων, κάνει λόγο για «...προσχεδιασμένη επίθεση εις βάρος του μετά την απομάκρυνσή του από τον Άρη και όσα του προσάπτει ο Δημήτρης Γαλανός.

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην κατηγορία μέλους του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Άρης, ότι προ ημερών, ο 57χρονος τεχνικός του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Καλαϊτζίδη:
 
«Με μεγάλη μου έκπληξη από σήμερα το πρωί ακούω στα αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και διαβάζω σε διάφορα αθλητικά σάιτ περί «δήθεν» επεισοδίου στο οποίο «δήθεν» ήμουνα πρωταγωνιστής και μάλιστα σχετικά με το «φερόμενο» αυτό επεισόδιο διάφοροι «γνωστοί-άγνωστοι» αναφέρουν σε βάρος μου: «ποιός τράβηξε μαχαίρι στα γραφεία του ΑΡΗ», «απόπειρα ανθρωποκτονίας στα γραφεία του ΑΡΗ», «από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφωρες διαδικασίες»,«εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN είναι τόσο σοβαρό το θέμα».
 
Σχετικά με τα ανωτέρω τουλάχιστον προς το παρόν δεν θα κάνω οποιαδήποτε δήλωση, απλώς αναφορικά με αυτά επισημαίνω τα εξής:
 
1. Για το «φερόμενο» επεισόδιο και το «δήθεν» «θύμα» αποκλειστική και μόνη να κρίνει και να αποφανθεί είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη, εάν ποτέ φτάσει το θέμα στα Δικαστήρια.
 
2. Η όλη υπόθεση είναι προφανές ότι αποτελεί ένα προσχεδιασμένο και εντελώς «κακοστημένο» σε βάρος μου σενάριο ( αλήθεια αποφασίστε τελικά ήταν μαχαίρι ή χαρτοκόπτης .... ),με αποκλειστικό σκοπό την μεθόδευση της «απόλυσης» μου,την μείωση της προσωπικότητας μου και την κατασυκοφάντηση μου.
 
3. Πάντως σε κάθε περίπτωση, το μόνο που είναι απόλυτα βέβαιο,σχετικά με την υπόθεση αυτή,ε ίναι ότι άμεσα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι αυτοί οι οποίοι με δυσφήμησαν και μάλιστα με συκοφάντησαν, ιδίως με τις ανωτέρω εκφράσεις που τις επαναλαμβάνω, όχι μόνο γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως, αλλά κυρίως για να χάσουν τον ύπνο τους από σήμερα, όπως τους αξίζει: «ποιός τράβηξε μαχαίρι στα γραφεία του ΑΡΗ», «απόπειρα ανθρωποκτονίας στα γραφεία του ΑΡΗ», «από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφωρες διαδικασίες», «εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN είναι τόσο σοβαρό το θέμα».
 
Με τιμή
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αρης
Ποδόσφαιρο
Κύριο θέμα
“Μου επιτέθηκε με χαρτοκόπτη ο Καλαϊτζίδης”