Ηλεκτρονική Έκδοση

Η ΑVON δίπλα στην πρόληψη και στην γυναίκα!

Ο μήνας Οκτώβριος, έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους».

Στην Ελλάδα, η AVON (σ.σ μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες κατευθυνόμενης Πώλησης στο χώρο της ομορφιάς) μέσω μιας πολύπλευρης σειράς ενεργειών, υποστηρίζει δυναμικά το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.).

Η εταιρία  στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να προσφέρει τη δυνατότητα βελτίωσης της ζωής των γυναικών παγκοσμίως, έχει ιδρύσει το Avon Foundation, το Παγκόσμιο Ίδρυμα για τη Γυναίκα. Από το 1992, το Avon Foundation έχει προσφέρει περισσότερα από 850 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως για την εκπαίδευση, τη διάγνωση, την υποστήριξη και την επιστημονική έρευνα. Το πλούσιο έργο της η ΑVON το έδειξε έμπρακτα όταν κατάφερε να αγοράσει και να δωρίσει μια κινητή μονάδα στην Ε.Α.Ε, όπου ήδη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές και προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες κυρίως σε γυναίκες χωρίς ασφάλιση 
 
Για τον λόγο αυτό σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22/10,17:00) στον Πολυχώρο Αννα Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α- Νέος Κόσμος), η ΑVON μέσω της υπεύθυνης περιοχής κας Εβελίνας Σταθοπούλου, θα παρουσιάσει το κοινωνικό της έργο, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και τα νέα της προϊόντα για μακιγιάζ (σ,σ θα γίνει και σεμινάριο από την make up artist Δέσποινα Γαβαλά), καθώς και τις προτάσεις της για το χειμώνα!
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εκδηλώσεις
Μόδα
Καρκίνος
Υγεία