Έντυπη Έκδοση

Αγγελίδης: «Λεφτά υπάρχουν»

Λεφτά υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, και αυτό δήλωσε ο πρόεδρός του Ιάκωβος Αγγελίδης. Το είπε για να δικαιολογήσει τη μετεγγραφική ανομβρία του καλοκαιριού, τη στιγμή που η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη με νεαρούς και 2-3 καλούς ξένους είναι πρώτη στη βαθμολογία.

«Εχουμε χρήματα να διαθέσουμε για μετεγγραφές αν χρειαστεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ «Εχουμε χρήματα να διαθέσουμε για μετεγγραφές αν χρειαστεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Με αφορμή τη χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρείας με θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 7 εκατ. ευρώ, ο Κύπριος δικηγόρος που προεδρεύει στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, είπε:

«Εχουμε χρήματα. Εχουμε διαθέσιμους πόρους για μετεγγραφές, αν χρειαστούν. Δεν θα κάνουμε μετεγγραφές μόνο για να κάνουμε μετεγγραφές. Αν συμφωνήσουμε πως υπάρχει η ανάγκη για ενίσχυση για 1-2 μεταγραφές, σε συνεννόηση με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, θα το κάνουμε. Αν χρειαστεί τον Γενάρη να κάνουμε μεταγραφή, θα κάνουμε». Μετά το τέλος της διαδικασίας ο λογιστής της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος, έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τα χρέη του ΠΑΟΚ. «Με τα σημερινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ ξεχρεώνει αν καταβάλει περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ, ποσόν που αντιστοιχεί στο πρωτογενές χρέος συν το 20% των προσαυξήσεων. Αν τώρα το 20% γίνει 10%, θα το δούμε. Μιλάμε πάντα, με τα σημερινά δεδομένα επαναλαμβάνω, για εφάπαξ καταβολή του χρέους. Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι η πιο συνεπής ΠΑΕ στην Ελλάδα. Δεν έχει καμία οφειλή ούτε προς την Εφορία ούτε προς το ΙΚΑ. Εχει μια εκκρεμή υπόθεση στα δικαστήρια, που ελπίζουμε να κλείσει ομαλά».

Στη γενική συνέλευση, από την οποία έλειπε ο Ιβάν Σαββίδης, έγινε ερώτηση από μικρομετόχους σχετικά με το αν η παρούσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αρκεί και για τα χρέη, και η Μαρία Γκοντσάρεβα (δεξί χέρι του ιδιοκτήτη) τόνισε πως αν προχωρήσει το θέμα με τα χρέη, τότε θα γίνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα μπουν άμεσα τα χρήματα (περίπου 12 εκατ. ευρώ) για να πληρωθεί ό,τι προβλέπεται.

Ολα αυτά, ενώ ο Αναστασιάδης υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αθανασιάδη για τον μεθαυριανό σπουδαίο αγώνα της Τούμπας με τη Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί αναμένονται με απουσίες (Γκόμεζ, Ρόσι σίγουροι απόντες, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Βιντσέντσο Μοντέλα φέρει στη Θεσσαλονίκη όλους τους άλλους «βασικούς».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Μετεγγραφές
ΠΑΟΚ