Έντυπη Έκδοση

Το ξέσπασμα της κόρης

Ενα κείμενο που δείχνει πώς αντιμετωπίζουν τη ζωή των επαγγελματιών του αθλητισμού τα παιδιά τους δημοσίευσε χθες τα ξημερώματα η κόρη του Σούλη Μαρκόπουλου, Νάνσυ, μετά απ' όσα έγιναν σχετικά με τη συμφωνία (του πατέρα της) και τελικά την ανατροπή της με τον Ολυμπιακό.

Το κείμενο έγινε ανάρπαστο στο Διαδίκτυο, και όχι άδικα, αφού λέει αλήθειες που ίσως δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος για τη ζωή των παιδιών των προπονητών ή των παικτών. Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο άνθρωπος από την ημέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου είναι με ένα μπλοκάκι και ζωγραφίζει συστήματα 20 ώρες το 24ωρο. Ποτέ σχεδόν δεν έχουμε κάνει διακοπές όλοι μαζί γιατί έχει προετοιμασία με την ομάδα και όσες μέρες του μένουν είναι στα τηλέφωνα για να βρει παίκτες για τη νέα σεζόν. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και έχει γνωρίσει την απόρριψη και τη στενοχώρια από πολλές ομάδες. Τίποτα δεν του έχει δοθεί απλόχερα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν και πόσο στενοχωριέται όταν χάνει η ομάδα του. Για πόσα ατέλειωτα βράδια που δεν μιλά σε άνθρωπο απ' τη στενοχώρια του. Για το πόσο έχει πονέσει να χτίσει τον ΠΑΟΚ και κάτω από ποιες συνθήκες. Για το αν έχει πληρωθεί ή όχι... Κανείς δεν ξέρει. Ολοι απλά τρέξατε να χαρακτηρίσετε έναν άνθρωπο που σας βγάζει τρίτο τόσα χρόνια με όσους πόρους έχει στη διάθεσή σας "Προδότη". Οχι, δεν το δέχομαι. Εχω ακούσει εσείς οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γήπεδο και δεν έχω γυρίσει το κεφάλι μου. Αλλά σ' αυτό αντιδρώ. Προδότης ο Σούλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ; Αρκετά. Αν ο πατέρας μου έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό στα 63 του χρόνια και αποφασίσει να πάει νομίζω πως έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει».

Στο σημείωμα της Μαρκοπούλου απάντησε και η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, Αννα: «Μην ασχολείσαι, αγάπη μου, ο κόσμος είναι κακός». Ατάκα που σε αντίθεση με το κείμενο της Νάνσυς δεν άρεσε στους φίλους του ΠΑΟΚ. Κ.Κ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια