Ηλεκτρονική Έκδοση

Ψυχολογικές… ντόπες από τον Γιάννη Αλαφούζο

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» φρόντισε να κάνει κάλεσμα αφύπνισης εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ΄χει η ομάδα στη Superleague, αλλά και στο Europa League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί την Τρίτη (21/10) και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων.

«Όπως η επιτυχία έτσι και η αποτυχία είναι μέρος της ζωής μας. Να ξέρετε πως και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει πολλά, είχα φτάσει ακόμη και στο όριο της καταστροφής. Το θέμα από τέτοιες καταστάσεις είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να βγαίνεις ισχυρότερος μέσα από τα προβλήματα και όχι να σε παίρνει από κάτω. Να μην σκύβεις το κεφάλι ούτε και να ντρέπεσαι. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε και τι να περιμένουμε από εσάς, οπότε ήρθε η ώρα να φανείτε και πάλι δυνατοί», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού». 
 
Παράλληλα στάθηκε στη συνέπεια της διοίκησης της ΠΑΕ απέναντι στην ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. «Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Τις ξέρετε πιο καλά από τον καθένα. Βλέπετε επίσης ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται. Φυσικά ο βαθμός εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας πολλές φορές εξαρτάται και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Για παράδειγμα και δίχως να ευθύνεστε εσείς καθώς η απόδοσή σας δεν ήταν κακή, ο αποκλεισμός από την Σταντάρ μας στέρησε 2,5 εκ. και μας πήγε πίσω. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί και να σας βγάζει από τον στόχο σας, διότι είναι ένα θέμα που λύνεται και θα το λύσουμε μέχρι τις γιορτές», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο