Ηλεκτρονική Έκδοση

Το πρωί της Τρίτης (21/10)

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ορφανού- Αγγελίδη

Για τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Ιάκωβος Αγγελίδης

Στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (21/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης για να μιλήσει με τον Γιώργο Ορφανό για τα θέματα που αφορούν τον «δικέφαλο του βορρά».

Τρέχουν οι υποθέσεις του ΠΑΟΚ, με τον Αγγελίδη να ασχολείται με τα δύο καυτά ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Αυτά είναι το νέο προπονητικό κέντρο που θα γίνει στην Θέρμη και το ζήτημα των χρεών .
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης ανέφερε:
«Ήταν μία γενική συνάντηση γνωριμίας. Θέλουμε να δούμε τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει κάτι σημαντικό όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά γενικότερα στην κοινωνία, θα κάνουμε κάποιες κινήσεις το επόμενο διάστημα", ενώ στην συνέχεια τόνισε:
 "Δεν ζητάμε βοήθεια, πρώτα θέλουμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα εσωτερικά. Δεν ήρθα να ζητήσω κάτι, ήρθα για μία πρώτη γνωριμία»,
 
Για το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε:
«Γι' αυτό το θέμα περιμένουμε εξελίξεις, θα φανεί τους επόμενους μήνες». 
 
Από την πλευρά του, ο  Υπουργός Γιώργος Ορφανός υποστήριξε: 
«Ο κ. πρόεδρος είχε την καλοσύνη να έρθει να με ενημερώσει για τις πρώτες βασικές σκέψεις που έχει για την πορεία του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει σχεδιασμός που θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια. Από την δική μας πλευρά μετά το θέμα της Θέρμης που βρέθηκε διέξοδος, ευελπιστούμε και στο ζήτημα των χρεών να βρει την απάντησή του. Βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, αλλά στο τέλος θα βρεθεί λύση. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν και τον κόσμο, όπως, για παράδειγμα, αυτό του γηπέδου. Μου άρεσε η σκέψη είναι να οργανωθεί ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, ακόμη, και στων δημοσίων σχέσεων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.
 
Όταν βάζει κάποιος προθεσμίες για θέματα που δεν γνωρίζει, συνήθως πέφτει έξω. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Είναι ένα ζήτημα που βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη και δεν έχει κλείσει γιατί δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αφορά και άλλες εταιρείες ευρύτερου ενδιαφέροντος». 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Σούπερ Λίγκα
Ποδόσφαιρο