Ηλεκτρονική Έκδοση

Επίθεση της ΕΠΟ στον ΣΚΑΪ

Η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία βάλει κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Δίκη».

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ επιτίθεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δίκη» για τα όσα ειπώθηκαν περί εξαγοράς ψήφων στις εκλογές ανάδειξης διοικήσεων στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη», υπάρχουν τρεις ένορκες καταθέσεις που συνοδεύονται από υπεύθυνες δηλώσεις για εξαγορά ψήφων σε ποδοσφαιρικές Ενώσεις.  Σε αυτές καταγγέλλονται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο αρχιδιαιτητής Θανάσης Μπριάκος και ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Παυσανίας Παπανικολάου για αθέμιτες μεθοδεύσεις. Μάλιστα η εκπομπή παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία  για καταβολές ποσών της τάξεως των 10.000 ευρώ ώστε να κερδηθούν οι εκλογές από παρατάξεις που ήταν φίλα διακείμενες στη διοίκηση Σαρρή. 
 
Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της τοποθετήθηκε επί του θέματος αναφέροντας τα εξής:
 
«Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Η Δίκη» ξεπέρασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 21.10.2014 ακόμη και τα δικά της απύθμενα όρια κατασκευών. 
 
Στην απελπισμένη προσπάθειά της να αναδείξει δήθεν εμπλοκή στελεχών της Ε.Π.Ο. σε εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων σε Ενώσεις – Μέλη της έφτασε μέχρι την απόλυτη εξαχρείωση.
 
Βάφτισε την τακτική επιχορήγηση, που η Ε.Π.Ο. από ίδια έσοδα κατανέμει στα Μέλη της, «επιχείρηση εξαγοράς ψήφων», την ώρα που «το ποσό της εξαγοράς» κατατέθηκε επισήμως και νομιμότατα στον επίσημο λογαριασμό της Ένωσης Δωδεκανήσου με ταυτόχρονη ενημέρωση της διοίκησης για την κατάθεση.
 
Με λογικές ακροβασίες του στιλ «πήγες και είπες κι έλεγες πως πήγα και είπα κι έλεγα ότι κάποιος πήγε και είπε και έλεγε…» επιχειρεί να εμπλέξει την Ομοσπονδία σε δήθεν απόπειρα χρηματισμού ανθρώπων της τοπικής ποδοσφαιρικής οικογένειας στις εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην Ε.Π.Σ. Δράμας.
 
Οι καθ’ έξιν και κατ΄ επάγγελμα ξεδιάντροποι ψεύτες της εκπομπής θα πάρουν κι επίσημα τις απαντήσεις τους από την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, στις αίθουσες της οποίας όχι μόνο θα λάμψει η πλήρης αλήθεια, αλλά θα συντριβούν, για μια ακόμη φορά, οι αθλιότητές τους.»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΠΟ
Σκάι
ανακοίνωση
Ποδόσφαιρο