Ηλεκτρονική Έκδοση

Καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ στην Εθνική οδό

Τελευταία ενημέρωση:

Μία νταλίκα φορτωμένη με άλευρα ανετράπη στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Αττικής οδού, (Μεταμόρφωση) με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα στην οποία εμπλέκονται και οκτώ Ι.Χ. Πολλά από τα σακιά με αλεύρι έπεσαν από την νταλίκα κατά τη σύγκρουση και άνοιξαν γεμίζοντας με αλεύρι το οδόστρωμα και τα οχήματα ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένα άτομο. Η νταλίκα είναι ανεβασμένη στο δεξί κράσπεδο του δρόμου και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η ρυμουλκούμενη νταλίκα συγκρούστηκε με τα οκτώ οχήματα και κατέληξε σχεδόν ανεβασμένη στο δεξί κράσπεδο του δρόμου. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης έπεσαν τα σακιά με το αλεύρι και άνοιξαν με αποτέλεσμα να έχουν καλύψει τη δεξιά πλευρά του δρόμου ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στα αυτοκίνητα. Ένα από τα οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο είναι ένα σχολικό βαν, το οποίο δεν μετέφερε μαθητές εκείνη την ώρα.

Κυκλοφοριακό χάος προκλήθηκε στο σημείο του ατυχήματος από τις 9 το πρωί ενώ τελικά δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο από τις τέσσερις λωρίδες της Εθνικής οδού.

Κυκλοφοριακό χάος όμως επικρατεί και στην Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Αγίας ΦΙλοθέης καθώς έχει πέσει δέντρο στο οδόστρωμα.

 


 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τροχαία ατυχήματα