Έντυπη Έκδοση

Απλήρωτοι και σε αποχή οι παίκτες του Πανηλειακού

Στα όριά τους βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού που είναι απλήρωτοι και απέχουν από τις προπονήσεις. Χθες, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού εκφράζουμε την απογοήτευσή μας, για την αντιμετώπιση που έχουμε έως τώρα από την ομάδα μας. Η κοροϊδία δεν έχει όριο και τελειωμό. Μας εμπαίζουν με υποσχέσεις και ψέματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πύργου, οι οποίοι είναι απλήρωτοι από την αρχή της περιόδου και δηλώνουν πως δεν έχουν λεφτά ούτε για φαγητό.

«Αδυνατούμε ακόμα και να καλύψουμε τις στοιχειώδεις, έστω, ανάγκες μας και ήδη έχουμε βρεθεί πολλαπλά εκτεθειμένοι απέναντι σε ανθρώπους που ντρεπόμαστε να αντικρίσουμε, επειδή είμαστε υπόλογοι απέναντί τους, δίχως δική μας ευθύνη. Χρωστάμε για τη διαμονή, τη διατροφή και τις μετακινήσεις μας», επισημαίνουν οι παίκτες, οι οποίοι ζουν με δανεικά, αλλά δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση: «Σεβόμαστε την ιστορία του Πανηλειακού και το κοινό της ομάδας όπως και τη φιλόξενη πόλη του Πύργου. Αλλά, ειλικρινά, δεν αντέχουμε άλλο».

Το περασμένο καλοκαίρι τη διοίκηση του Πανηλειακού ανέλαβε ένα γραφείο με Ιταλούς ατζέντηδες με στόχο την παραμονή της στην Β' Εθνική. Ο εκπρόσωπός τους Αλεξ Ολίβε υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει γίνει μεταβίβαση των μετοχών και γι' αυτό δεν μπορούν να βάλουν λεφτά στην ομάδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Παίκτες
Πανηλειακός
ΠΣΑΠ