Ηλεκτρονική Έκδοση

Nίσυρος: Επίλυση ενεργειακών και τηλεπικοινωνιακών προβλημάτων

Σε διαδικασία επίλυσης βρίσκονται τομείς στους οποίους παρουσιάζονταν προβλήματα για καιρό, με τη συνεργασία του Δήμου με τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ.

Όπως αναφέρει ο Δήμος του νησιού: "Το πρόβλημα των πολύωρων διακοπών ρεύματος ταλανίζει το νησί μας για πολλά χρόνια. Μετά από ενέργειες του Δήμου και συναντήσεις του Δημάρχου με διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ το θέμα φαίνεται να βαίνει προς επίλυση.

Στη Νίσυρο βρίσκεται κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΗ για να εκπαιδεύσουν τρείς (3) υπαλλήλους του Δήμου και συγκεκριμένα το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΥΑΝ, ώστε να έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν την μηχανή Ντίζελ της ΔΕΗ που βρίσκεται στο εργοστάσιο της, στην περιοχή ΜΙΡΑ-ΜΑΡΕ. Με τον τρόπο αυτό θα προφυλαχθούν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού μας από τις τυχόν διακοπές ρεύματος".

 

Τηλεπικοινωνίες

"Τη Νίσυρο επισκέπτονται από τη Δευτέρα 20/10/2014 κλιμάκιο του ΟΤΕ και COSMOTE για την εφαρμογή μέτρων για την καλύτερη τηλεφωνική σύνδεση του νησιού.

Η παντελής έλλειψη επικοινωνίας της περιοχής στον κρατήρα του ηφαιστείου αποτελεί θέμα ασφάλειας των επισκεπτών. Ταυτόχρονα η προβληματική σύνδεση των χωριών Νικειά και Εμπορειό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους κατοίκους.

Η εγκατάσταση κεραίας στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στα Νικειά, στην περιοχή του Ταξιάρχη στον Εμπορειό και στο Γυαλί, θα επιλύσουν το θέμα πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Ο Δήμος θέλει να ευχαριστήσει τις εταιρείες ΟΤΕ και COSMOTE για την άμεση παρέμβαση τους μετά από την συνάντηση του Δημάρχου με τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Τριαντάφυλλο".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Νησιωτική Ελλάδα