Έντυπη Έκδοση

«Ρήμαξε» είκοσι ένα υποσταθμούς της ΔΕΗ

Ούτε μία, ούτε δύο... Είκοσι μία κλοπές σε ισάριθμους υποσταθμούς της ΔΕΗ, σε Νέα Σμύρνη, Καλαμάκι, Καλλιθέα, Αγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Δάφνη, Αλιμο, Καμίνια και στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορείται πως είχε διαπράξει μέσα σε τέσσερις μήνες ένας 38χρονος Ελληνας.

Με την κλοπή χάλκινων καλωδίων δημιουργούνταν αστάθεια στο σύστημα ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα, εκτός από την πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών στο δίκτυο της ΔΕΗ, να καταστρέφονται και οικιακές συσκευές καταναλωτών.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, εις βάρος του 38χρονου είχαν σχηματισθεί το 2010 δύο δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα, ενώ συνολικά είχαν εξιχνιασθεί 267 κλοπές από υποσταθμούς της ΔΕΗ. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, για τον συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών και έξι μηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για κλοπές από υποσταθμούς της ΔΕΗ κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΕΗ
Αστυνομικό ρεπορτάζ