Έντυπη Έκδοση

Οι επιτροπές για Τρίτο Πρόγραμμα και Kosmos

Ορίστηκαν με προεδρική απόφαση (βλέπε Πέτρος Μάης) οι επιτροπές Αξιολόγησης και Κοστολογίου για το Τρίτο Πρόγραμμα και το Kosmos. Το οποίο μάς προέκυψε βάσει του Κανονισμού Προμήθειας Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Υλικού της ΝΕΡΙΤ και διαφόρων νομοθετημάτων που αναφέρονται αναλυτικά στο σχετικό έγγραφο.

Στο διά ταύτα, όμως. Στην Επιτροπή Αξιολόγησης του Τρίτου Προγράμματος ορίστηκαν οι Θανάσης Γεωργακόπουλος, Στυλιανός Μούστος και Χρίστος Παπαγεωργίου, ενώ στην Επιτροπή Κοστολογίου οι Αλεξάνδρα Γιαλίνη, Μαρία Κοζάκου και Χρήστος Χλιαράς. Οι Επιτροπές Αξιολόγησης και Κοστολογίου θα αξιολογήσουν τις προτάσεις που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (βλέπε 13/2-10/2014, με ΑΔΑ: ΨΤΠ8ΟΞΝΛ-ΞΝ9) για ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Τρίτου Προγράμματος.

Αποφασίσθηκε επίσης η σύσταση Επιτροπής Αξιολόγησης και Κοστολογίου για την εξέταση των προτάσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Kosmos. Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα απαρτίζεται από τους Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Γιάννη Δημητριάδη και Γιάννη Λώλο, ενώ η Επιτροπή Κοστολογίου από τους Θανάση Γεωργακόπουλο, Προκόπη Δούκα (Καθαροσπόρη) και Χρήστο Χλιαρά.

Δεν ορίσθηκε πάντως χρονικό όριο για το πότε πρέπει οι Επιτροπές να φέρουν εις πέρας το έργο τους, τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τη ραδιοφωνία της ΝΕΡΙΤ. Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και μάλλον πρέπει να τρέξουν λίγο πιο γρήγορα οι διαδικασίες, για να μην φτάσουμε Χριστούγεννα...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
Επιτροπή Αξιολόγησης
TV & Media