Ηλεκτρονική Έκδοση

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Η Volkswagen ανακοίνωσε την παραμονή των Σεμπαστιάν Οζιέ, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και Αντρέας Μίκελσεν.

Μπορεί οι μνηστήρες να ήταν πολλοί για να αρπάξουν από την γερμανική ομάδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές τα τελευταία δύο χρόνια, την τριάδα των οδηγών της, όμως εκείνοι επέλεξαν να παραμείνουν και το 2015 στην κορυφαία ομάδα του WRC.

 Η Volkswagen από την μεριά της  δεν είχε επ' ουδενί να «χαλάσει» την ομάδα των οδηγών της   που της χάρισε φέτος δια περιπάτου τον τίτλο στους κατασκευαστές , και για αυτό ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Σεμπαστιάν Οζιέ, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα και Αντρέας Μίκελσεν
 
«Έχουμε τους τρεις καλύτερους οδηγούς στον κόσμο", τόνισε ο τιμ μάνατζερ Γιοστ Καπίτο και πρόσθεσε "η συνέχεια είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας στα μηχανοκίνητα σπορ. Και οι τρεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της Volkswagen στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και είμαστε βέβαιοι πως θα απολαύσουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία τα επόμενα χρόνια με την ομάδα».
 
Από μεριάς τους οι τρεις οδηγοί ανέφεραν 
 
«Η ανανέωση αυτή ήταν ένα λογικό βήμα. Είμαστε στην καλύτερη ομάδα, με το καλύτερο αυτοκίνητο και δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσουμε κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Οζιέ, με τον Λάτβαλα να προσθέτει 
 
«Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτή την ομάδα σαν οδηγός. Μου παρέχει όλα όσα χρειάζομαι για να διεκδικώ τίτλους και νίκες και είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει»
 
«Τρέχοντας ξανά δίπλα στον Οζιέ και τον Λάτβαλα μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε την κοινή μας εξέλιξη», είπε ο Μίκελσεν. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μηχανοκίνητος αθλητισμός
Formula 1
WRC