Ηλεκτρονική Έκδοση

Κατάθεση στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών

Καμμένος: «Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών»

Στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, την Πέμπτη.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/Μπαρμπαρούσης Σωτήρης Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/Μπαρμπαρούσης Σωτήρης

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών. Ανέφερε ότι προσκόμισε και κατέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες με τις οποίες - όπως είπε -  ευνοήθηκαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι, στη συνέχεια, ευνόησαν ΜΜΕ με συγκεκριμένες καμπάνιες. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν ασχολήθηκε με αυτές τις τροπολογίες: Πεδίο δόξης λαμπρό να "ανοίξουν" οι συγκεκριμένες υποθέσεις».
 
Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως κατέθεσε για «συγκεκριμένες πιέσεις από τον κρατικό μηχανισμό και ιδίως το ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.», επισημαίνοντας ότι δυο εξ αυτών παρέμειναν στο κόμμα, ενώ άλλοι δύο έφυγαν χωρίς πολιτική αιτία, αλλά με φήμες ότι βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό.
 
«Κατέθεσα και προσωπικά μου στοιχεία για πιέσεις. Μου ζήτησε ο εισαγγελέας στοιχεία για δωροδοκίες. Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, θα το είχαμε καταθέσει. Πρότεινα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών» είπε ο κ. Καμμένος. 
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)
Δικαστικό ρεπορτάζ
Βουλή