Ηλεκτρονική Έκδοση

Έκθεση «Θαλάσσιο Περιβάλλον - Ναυτιλία - Επιστήμες» στον ΟΛΠ

Η νέα έκθεση της HELMEPA θα φιλοξενηθεί από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς στο διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2014.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, στις 12.30 μμ, στο Μέγαρο ΟΛΠ, από τον πρόεδρο της HELMEPA δρ Ι. Κούστα και τον Area Marine Manager for Greece, East Mediterranean and Adriatic του Lloyd's REGISTER, Θ. Σταματέλλο, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος δυμβούλου του ΟΛΠ, Γ. Ανωμερίτη. 

Την έκθεση, που αποτελεί μέρος της εκστρατείας της HELMEPA για την «Ενημέρωση της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και του Ευρύτερου Κοινού για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, τη Ναυτιλία και τις Επιστήμες», θα επισκεφθούν με δαπάνες του προγράμματος, μαθητές δημοτικών και γυμνασίων του Πειραιά και των γύρω περιοχών. Η εκστρατεία χρηματοδοτείται από το Lloyd's REGISTER Foundation* και θα πραγματοποιηθεί σε 14 ελληνικές πόλεις την τριετία 2014-2017.

Περιλαμβάνει, εκτός από την κινητή έκθεση, επιμορφωτικές ημερίδες για το θαλάσσιο περιβάλλον προς εκπαιδευτικούς και εθελοντικές δράσεις. Σκοπός είναι η ενημέρωση μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και του ευρύτερου κοινού, κυρίως σε πόλεις της περιφέρειας και της νησιωτικής Ελλάδας, για το θαλάσσιο περιβάλλον, τη ναυτιλία και τις επιστήμες.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Θάλασσες και Ακτές
Περιβάλλον & οικολογία