Έντυπη Έκδοση

Οσα φέρνουν οι 4 τροχοί

Κινητό της Vertu για την Bentley

Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών κινητών τηλεφώνων Vertu δημιούργησε για λογαριασμό της Bentley ένα smartphone, ως πρώτο δείγμα της μεταξύ τους συνεργασίας διάρκειας 5 ετών. Η συσκευή περιγράφεται από τους ανθρώπους της Bentley ως η δυνατότητα στους πελάτες της μάρκας να έχουν κάτι από αυτή και όταν δεν βρίσκονται στη θέση οδήγησης. Μεταξύ των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του είναι κορυφαίας ποιότητας δέρμα και διαμάντια, ενώ οι προδιαγραφές του είναι επίσης κορυφαίες. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την τιμή του, που ανέρχεται σε 12.500 ευρώ.

Πουλήθηκε σε δημοπρασία η F40 του Mansell

Η Ferrari F40 του 1989, που ανήκε στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Nigel Mansell, πουλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε δημοπρασία του οίκου Bonhams, «πιάνοντας» τιμή 690.000 ευρώ. Η F40 είναι βαμμένη σε χρώμα Rosso Corsa, έχει εσωτερικό με επένδυση μπεζ δέρματος και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο και ο αγοραστής, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, την αγόρασε μέσω τηλεφώνου. Ενδεικτικά, το αμέσως πιο ακριβό αυτοκίνητο της δημοπρασίας ήταν μια Lamborghini Countach 5000 S Coupe του 1984, με 333.500 ευρώ.

Από 1ης Νοεμβρίου τα τέλη του 2015

Σε λίγες μέρες -και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου- θα ξεκινήσει η εφαρμογή του taxisnet για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2015. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε σχέση με πέρυσι, με το ποσόν των τελών κυκλοφορίας να υπολογίζεται βάσει της ημερομηνίας ταξινόμησης του οχήματος. Ετσι, για τα επιβατικά οχήματα που ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα μέχρι τις 31.10.2010, τα τέλη διαμορφώνονται με βάση τον κυβισμό, ενώ για όσα ταξινομήθηκαν από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, με βάση τις εκπομπές CO2.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκίνητο
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων