Έντυπη Έκδοση

Κάντε κλικ

Ταινίες, ταινίες ταινίες!

www.imdb.com

Πρόκειται για την παγκόσμια βάση δεδομένων που έχει σχεδόν τα πάντα που αφορούν ταινίες παλιές και νέες. Αν δεν ξέρετε αυτό το site -είναι αρκετά... παλιό στον Ιστό- τότε πρέπει οπωσδήποτε να το ανακαλύψετε, έστω και αργά. Εδώ θα βρείτε κριτικές, περιλήψεις, βίντεο, φωτογραφίες, βιογραφικά ηθοποιών και συντελεστών και ένα σωρό ακόμη λεπτομέρειες και «μυστικά» που αφορούν το λαμπερό κόσμο της 7ης Τέχνης. Box office, coming soon, όλες οι νέες προβολές, αλλά και κάθε τι που πιθανώς να θέλετε να μάθετε για ταινίες που ήδη έχετε δει. Και ακόμη, τα πάντα για τα φεστιβάλ, τα βραβεία, αλλά και ποιοι διάσημοι γεννήθηκαν σαν σήμερα, φωτογραφίες, τα πάντα για τις τηλεοπτικές σειρές, τα dvd... Θέλετε και άλλα;;;

Να μην ξεχάσω...

www.rememberthemilk.com

Ας το πάρουμε απόφαση. Ξεχνάμε. Ειδικά έπειτα από κάποια ηλικία -και όταν οι υποχρεώσεις τρέχουν στο φουλ- ξεχνάμε. Μπορεί να ξεχάσουμε κάποιο λογαριασμό απλήρωτο, κάποιο ραντεβού με γιατρό, να ξεχάσουμε τα χάπια μας, το κινητό μας στο σπίτι, να ξεχάσουμε το μπαλέτο της μικρής ή το ποδόσφαιρο του μικρού, να ξεχάσουμε το γάλα... Και επειδή είναι δύσκολο να συμμαζέψουμε τα μυαλά μας και να τα θυμηθούμε όλα αυτομάτως, η τεχνολογία έχει τον τρόπο για να μας... επαναφέρει σε τάξη και να μας θυμίζει όσα δεν πρέπει να ξεχνάμε. Αυτός ο ιστότοπος, για παράδειγμα, θα σας φανεί σωτήριος, αφού οργανώνει τις δουλειές σας και σας τις υπενθυμίζει σε mail, κινητό, tablet, παντού. Ετσι είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσετε κάτι. Εκτός και αν δεν θυμηθείτε να το σημειώσετε στην υπηρεσία... Και να μην ξεχάσω: η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν!

Ακαδημία για όλους

www.khanacademy.org

Χιλιάδες μαθήματα για όλους. Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς. Είναι δωρεάν, είναι για όποιον έχει διάθεση και όρεξη να μάθει, είναι ένα site που προσφέρει γνώσεις και πληροφορίες και που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε. Για να ξεκινήσετε συνδεθείτε μέσω facebook ή gmail και στη συνέχεια μπορείτε να σερφάρετε ανάμεσα στα χιλιάδες λήμματα και να «μείνετε» εκεί που σας κάνει περισσότερο κλικ. Από ιστορία της τέχνης, βιολογία, αστρονομία, άλγεβρα, ιστορία κ.λπ., χωρίς διαφημίσεις, με ασκήσεις και πρακτική εξάσκηση, για να είστε σίγουροι πως καταλάβατε 100% αυτό που διαβάσατε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.