Ηλεκτρονική Έκδοση

Θερμό κλίμα σε σχολεία και σχολές

Άνοιξε ο κύκλος των κινητοποιήσεων

Τελευταία ενημέρωση:

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη, προετοιμάζουν οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Αποχώρησαν οι φοιτητές από το κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ, όπως αποφάσισαν το βράδυ της Πέμπτης, οι εκπρόσωποι των φοιτητικών συλλόγων στη διάρκεια της κοινής συνέλευσης που πραγματοποίησαν με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Ιδρύματος.

Με την απόφαση αυτή, λήγει ουσιαστικά η συμβολική κατάληψη που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα. Οι φοιτητές θα επανέλθουν, ωστόσο, την προσεχή Πέμπτη, οπότε συνεδριάζει η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να διεκδικήσουν τη συμμετοχή όλων των φοιτητικών συλλόγων στη συνεδρίαση αλλά και να θέσουν σειρά θεμάτων που τους απασχολούν - από τις διαγραφές των αιωνίων έως τη φύλαξη των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων.

Για την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, προγραμματίζεται εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της πρυτανείας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ΕΚΠΑ με τη συμμετοχή μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η Πέμπτη 23 Οκτωβρίου χαρακτηρίστηκε από κινητοποιήσεις, καθώς ήταν ημέρα πανεκπαιδευτικής δράσης, με μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς να πραγματοποιούν διαδηλώσεις.

Σχετική είδηση: Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εκπαιδευτικοί/Καθηγητές
Φοιτητές
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολές/Πανεπιστήμια
Υπουργείο Παιδείας