Έντυπη Έκδοση

Δύο στα δύο

Δύο στα δύο πέτυχαν οι κεντροδεξιοί υποψήφιοι στις εκλογές για τα θεσμικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς μετά την ανάδειξη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην προεδρία της ΕΝΠΕ, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εκλέγεται πρόεδρος της ΚΕΔΕ, καθώς το Κίνημα για την Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση πήρε την αυτοδυναμία στο διοικητικό συμβούλιο, με 16 από τις 31 έδρες.

Ετσι, η Κεντροδεξιά έχει και ένα ασφαλές λιμάνι για τα επόμενα πέντε χρόνια, κατά τα οποία προβλέπεται ακόμη μεγαλύτερη ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό, και η Συγγρού (που φρόντισε επισήμως να μην ανακατευθεί) λόγους να χαίρεται.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια του Γιώργου Καμίνη να συγκροτήσει μία «αντιδεξιά συμμαχία» έπεσε στο κενό και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίθηκε σε αυτή την κίνηση, που θα ωφελούσε τον έχοντα φιλοδοξίες να παίξει ρόλο στο χώρο της Κεντροαριστεράς δήμαρχο Αθηναίων και όχι την αξιωματική αντιπολίτευση, που μόλις τον Μάιο απέκτησε μία κάποια παρουσία στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Πόντους λοιπόν και στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που απέρριψε τις προτάσεις Καμίνη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Στη στήλη
Πολιτικά παρασκήνια