Έντυπη Έκδοση

«Εφυγε» στα 59 του ο Τρ. Δραβαλιάρης

«Εφυγε» χθες από τη ζωή ο Τριαντάφυλλος Δραβαλιάρης, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 59 ετών. Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1955. Μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών εισήχθη στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου όπου, ως φοιτητής, την περίοδο της μεταπολίτευσης ανέπτυξε μεγάλη δράση στο φοιτητικό κίνημα.

Από το 1977 έως το 1985 διετέλεσε γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, ως επικεφαλής της «Πανσπουδαστικής». Υπήρξε επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Τη δημοσιογραφική του καριέρα άρχισε το 1988 στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» ως πολιτικός συντάκτης και εν συνεχεία εργάστηκε στην εφημερίδα «Αυγή» έως το 1993. Διετέλεσε σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «Εξουσία» και διευθυντής των ραδιοφωνικών σταθμών «902 Αριστερά στα FM» και «Planet». Για έναν χρόνο υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Εθνος», ενώ από το 2001 μέχρι τέλους εργάστηκε ως διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Ημερησία». Αγωνιστής σε κάθε έκφανση της ζωής του, ακόμη και στον τρόπο που αντιμετώπισε τη μεγάλη περιπέτεια που του επιφύλαξε η μοίρα, δίδαξε ήθος, μαχητικότητα και θάρρος σε όσους τον περιέβαλλαν όλον αυτόν τον καιρό με αγάπη. Ηταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο του MEGA Σοφία Φασουλάκη και είχε τρία παιδιά.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14.00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στην οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκτονίες/Θάνατοι/Δυστυχήματα
Δημοσιογράφοι
TV & Media