Ηλεκτρονική Έκδοση

«Φάουλ» στην UEFA καταλογίζει ο Αλβανός πρωθυπουργός

Τρίτο ημίχρονο στη διαμάχη

Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, λέει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα για την απόφαση της UEFA για τον αγώνα ποδοσφαίρου Σερβίας-Αλβανίας που διεκόπη.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα αντέδρασε απέναντι στις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Σερβίας και της Αλβανίας, στις 14 Οκτωβρίου, στο Βελιγράδι, που διεκόπη κατόπιν του γνωστού επεισοδίου με το τηλεχειριζόμενο ιπτάμενο αντικείμενο με τη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας".

Με απόφαση της UEFA ο αγώνας κατακυρώθηκε με τέρματα 3-0 υπέρ των Σέρβων, οι οποίοι, με την ίδια απόφαση, τιμωρήθηκαν με απώλεια τριών βαθμών από τα προκριματικά του EURO 2016.

Σύμφωνα με τον Έντι Ράμα, η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FSHF) πρέπει να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη και να ασκήσει έφεση στα ανώτερα όργανα κατά της αδικίας της Πειθαρχικής Επιτροπής απέναντι στη χώρα του. "Η FSHF πρέπει να συνεχίσει την μάχη μέχρι τέλους! Σήμερα δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη για το τι συνέβη στο γήπεδο του Βελιγραδίου # Προχωρά Αλβανία" γράφει στο Facebook ο Έντι Ράμα.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός ανάρτησε στη σελίδα του στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία γιγάντιας αλβανικής σημαίας, στης εξέδρες, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
UEFA
Σερβία
Αλβανία