Έντυπη Έκδοση

«Ψυχώ» στην τάξη

Καθηγητής Λυκείου έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές του

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας η απίστευτη ενέργεια ενός καθηγητή Λυκείου, ο οποίος την ώρα του μαθήματος έκοψε μπροστά στους μαθητές του τις φλέβες του με το χαρτοκόπτη! Στη θέα του αίματος και της σκηνής φρίκης, οι μαθητές του έπαθαν σοκ και έντρομοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια ενώ εγκατέλειψαν την τάξη τους.

Στο σχολείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, τα μαθήματα των άλλων τάξεων διακόπηκαν και οι καθηγητές έσπευσαν σοκαρισμένοι κι εκείνοι να προσφέρουν βοήθεια στον παρ' ολίγον αυτόχειρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, άπλωνε το αίμα από τα χέρια του στο πρόσωπό του προκαλώντας ένα φρικτό σκηνικό.

Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κάποιοι μαθητές υπέστησαν σοκ από το θέαμα. Οπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά, παρ' όλα αυτά, συνέχιζε να διδάσκει στο σχολείο του.

Χθες το μεσημέρι, ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή να απομακρυνθεί από το Λύκειο της Πάτρας και να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο.

«Ηταν ένα απίστευτο περιστατικό που έχει συγκλονίσει και προβληματίσει όλους. Δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι κατά το παρελθόν ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε προκαλέσει προβλήματα σε άλλο σχολείο με ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε μαθητές του. Αυτά ήταν όμως πειθαρχικού χαρακτήρα. Αυτό όμως που έκανε τελευταία ήταν πέρα από κάθε όριο λογικής» - ανέφερε στην «Ε» ο κ. Παναγιωτόπουλος και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα πλαίσιο ελέγχου για την ψυχολογική κατάσταση των εκπαιδευτικών προτού αναλάβουν εργασία. ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εκπαιδευτικοί/Καθηγητές
Παιδί
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Σχολεία