Έντυπη Έκδοση

Χαμόγελο

Ο συνήθως εγκρατής Κριστιάν Καρεμπέ πάνω στην έκσταση της νίκης του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους και με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε από Ιταλούς δημοσιογράφους ποιες ήταν οι αντιδράσεις του προέδρου των «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι είπε ότι ο Ρομπέρτο «τού έκοψε το χαμόγελο».

Ο Ανιέλι, ήταν εκνευρισμένος με τους ποδοσφαιριστές και τον Αλέγκρι για την απόδοση της Γιούβε στο πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη, «στο δεύτερο μέρος άλλαξε έκφραση» όπως τόνισε ο στρατηγικός σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού στη «La Stampa» του Τορίνο, ωστόσο η πρωταθλήτρια Ιταλίας έφυγε με άδεια χέρια από τον Πειραιά.

Το σημαντικό σύμφωνα με τον Καρεμπέ είναι ότι «συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πώς να κερδίζουμε και να έχουμε επιτυχίες, ενώ η Γιουβέντους ήδη το γνωρίζει. Δημιουργούμε τη συνήθεια της επιτυχίας, αλλά δεν έχουμε την ψευδαίσθηση πως η δουλειά έχει τελειώσει. Χρειάζεται εμπειρία, συνέχεια και θετικό περιβάλλον....». Πλέον το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι, αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κόψει το χαμόγελο του Ανιέλι και στο Τορίνο. Δ. Χρ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια