Έντυπη Έκδοση

Δεν έχει άμυνα και... ρύθμιση!

Η ήττα από τη Φιορεντίνα προσγείωσε τον ΠΑΟΚ στη σκληρή πραγματικότητα της έλλειψης πολλών και ικανών λύσεων για να αντέξει «τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη». Επιστρέφοντας από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους ανώτερους, έστω και με πολλές αλλαγές, Ιταλούς, ο Αγγελος Αναστασιάδης εν όψει του αυριανού αγώνα (17.15, NovaSports-2) με τη Βέροια στην Τούμπα κοιτά στον πάγκο του και αναζητά λύση.

 Δεν έχει κεντρικό αμυντικό, αφού ο Βίτορ είναι τιμωρημένος και ο Γιάννης Σκόνδρας έφυγε προχθές με διάστρεμμα δευτέρου βαθμού. Απέναντι στην καλή φέτος Βέροια, στο ντέρμπι κορυφής άλλωστε, ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει περιορισμένες λύσεις: τον σίγουρο Γιώργο Κατσικά και μετά τους κατ' ανάγκη στόπερ Χέντβιγκες Μαντούρο, Αλέξανδρο Τζιόλη και Στέλιο Ποζατζίδη. Ο Τζαβέλλας παραμένει τραυματίας, ενώ ως μια άλλη λύση ίσως θα μπορούσε να εκληφθεί και ο Νίκος Σπυρόπουλος, αλλά η λύση του διεθνή μπακ μοιάζει η τελευταία στο μυαλό του Αναστασιάδη. Το κενό αυτό επιβεβαιώνει όσους έλεγαν το καλοκαίρι πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μετεγγραφές, αλλά η φωνή τους σιώπησε από το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ζητούμενο για τον Αναστασιάδη είναι όμως να συνεχίσει να κερδίζει και γι' αυτό σήμερα αναμένονται οι δοκιμές του για τον αγώνα, ώστε να λύσει το πρόβλημα.

Αλλο σημαντικό πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, εκτός γραμμών, το θέμα των χρεών. Η λύση που προώθησε η κυβέρνηση δεν τον συμπεριλαμβάνει, αφού τα χρέη του δεν είναι ληξιπρόθεσμα και αυτό προκάλεσε παγωμάρα στην Τούμπα. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε έτοιμα, λένε οι συνεργάτες του, 12 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τα χρέη, όμως έμεινε άπραγος και θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση. Στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης τονίζουν πως το όλο θέμα επεξεργάζονται νομικοί και αναλόγως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ ώστε να τελειώνει με τα χρέη του. Προκαλεί εντύπωση, πάντως, η επίσημη σιωπή του, μέχρι στιγμής, έναντι των πολιτικών της Βόρειας Ελλάδας που εδώ και καιρό υπόσχονταν λύση...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ