Έντυπη Έκδοση

3 ερωτήσεις

Απαντά η δημοσιογράφος (Popaganda, Reload) και τηλεοπτική προσωπικότητα (Star channel) Αντιγόνη Πάντα Χαρβά:

* Πώς συνδυάζεται η γραφή με την εικόνα;

- Κάτι αφήνεις, κάτι παίρνεις και αυτό ισχύει για κάθε επιλογή μας. Από τη μία είναι δυσκολότερο να κάνω τα ρεπορτάζ που έκανα τα τελευταία χρόνια, μιας και πλέον είναι πιο εύκολο να με αναγνωρίσει κάποιος, έτσι έχει περισσότερους ενδοιασμούς στο να ανοιχτεί, από την άλλη όμως, το να γράφω για μουσική ή να κάνω συνεντεύξεις -στην περίπτωσή μου, στην Popaganda- είναι απαραίτητη εκτόνωση. Παρ' ότι έχω μείνει λίγο πίσω στο γράψιμο τελευταία, δεν σκοπεύω να το αφήσω. Είναι ανάγκη. Μόνο ένας γραφιάς το καταλαβαίνει αυτό. Και ξέρω ότι πάντα θα είμαι γραφιάς πάνω απ' όλα, ό,τι και να μου επιφυλάσσει το μέλλον.

* Η αναγνωρισιμότητα σκοτώνει τις ιδιωτικές στιγμές;

- Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που μπήκα στην παρέα του ΦΜ Live, δεν μπορώ να βάλω κραγιόν στο μετρό χωρίς να αρχίσουν οι ψίθυροι γύρω μου, αλλά όλα συνηθίζονται. Δεν μπορώ βέβαια πλέον να κοιμάμαι στο βαγόνι με το στόμα ανοιχτό και σαλάκι να τρέχει, αλλά τι να κάνω, θα θυσιαστώ για τη δόξα. Χα χα! Πέρα από την πλάκα, είναι στο χέρι του καθενός να μην τραβάει τα κουτσομπολιά επάνω του. Ο,τι δίνεις, παίρνεις. Από τη στιγμή που ήμουν πάντα τρελή και ακομπλεξάριστη και δεν με ένοιαζε ποτέ τι λένε οι άλλοι για μένα, δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητά μου.

* Η κάμερα τα ισοπεδώνει όλα ή αφήνει και τίποτα όρθιο;

- Εγώ ακόμα στέκομαι πάντως. Χα! Ολα είναι θέμα χειρισμού, όπως είπα και πριν. Αν κρατήσεις το μυαλό σου στο κεφάλι σου, τότε και όλα τα υπόλοιπα θα μείνουν στη θέση τους. It's your game. Εσύ φτιάχνεις τους κανόνες.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Συνεντεύξεις
Πληροφορική και διαδίκτυο
Μέσα & Media