Έντυπη Έκδοση

Προβλήματα και ευκαιρίες στο γυναικείο επιχειρείν

Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ) Αθήνας, του διεθνούς δικτύου BPW (Business Professial Women) Europe & BPW International, σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Το γυναικείο επιχειρείν: Από την ιδέα στην πράξη» την ερχόμενη Τετάρτη.

Η οικονομική κρίση έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας δημιουργώντας την ίδια στιγμή νέες ευκαιρίες για το γυναικείο επιχειρείν. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει και τις γυναίκες εν δυνάμει επιχειρηματίες με ποιον τρόπο μπορούν να κάνουν πράξη την ιδέα τους ιδρύοντας τη δική τους επιχείρηση ή startup και να λυθούν απορίες για τους πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης, καθώς και να βοηθήσει στο networking.

Για τα παραπάνω θα τοποθετηθούν οι εξής: Ιωάννα Λαγουμίδου, πρόεδρος ΟΓΕΕ Αθήνας, Ρεβέκα Πίτσικα, CEO, People for Business, Kick Athens Initiator, Πάνος Μπαλτάς, Director Kick Athens, Γιάννης Παπαδόπουλος, συνιδρυτής και CEO Attica Ventures και πρόεδρος Hellenic Venture Capital Association

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν επιτυχημένα παραδείγματα γυναικείου επιχειρείν. Ο ΟΓΕΕ Αθήνας, ανήκοντας στο διεθνές δίκτυο BPW Europe & BPW International, έχει σκοπό να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τα μέλη του, τις γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Ο ΟΓΕΕ σκοπεύει, επίσης, να φέρει σε επαφή γυναίκες που επιχειρούν ή βρίσκονται σε κάθε μορφής εργασιακή σχέση, μέσα στην αγορά εργασίας, να τις καθοδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και σωστές πρακτικές και να παρέμβει σε αρμόδιους θεσμούς ώστε η νομοθεσία να μην αγνοεί τα δικαιώματα των γυναικών και να δίδεται κάθε λογής υποστήριξη στις γυναίκες επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Επιχειρηματικότητα
Επιχειρήσεις
Εργασία & Ασφάλιση