Έντυπη Έκδοση

Ετήσιο φόρουμ για απασχόληση και ασφάλιση

Το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 4ο Ετήσιο Συνέδριο Labor & Insurance, με τίτλο: «Απασχόληση και Ασφάλιση: Δύο Ζητήματα Εθνικής Προτεραιότητας Ζητούν Λύσεις», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Το συνέδριο αυτό, το οποίο παραδοσιακά πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο forum κατάθεσης προτάσεων και αναζήτησης λύσεων στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της απασχόλησης και τον κλάδο της ασφάλισης.

Το συνέδριο Labor & Insurance είναι αποτέλεσμα υπεύθυνης δουλειάς της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων του Επιμελητηρίου. Η επίκαιρη θεματολογία του φετινού συνεδρίου, την πρώτη ημέρα θα εστιασθεί στον εξορθολογισμό της αγοράς εργασίας και στην ενίσχυση της απασχόλησης με στόχο την ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο.

Τη δεύτερη δε ημέρα οι εργασίες του συνεδρίου θα επικεντρωθούν στην πολιτική ασφάλισης και στους παράγοντες που μπορούν να εγγυηθούν ένα εκσυγχρονισμένο, σταθερό και προβλέψιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εργασία & Ασφάλιση
Συνέδρια
Ανεργοι
Ασφαλιστικά ταμεία και κοινωνική ασφάλιση
Απασχόληση και ανεργία
Συνεργασίες/Προγραμματα