Έντυπη Έκδοση

Χωρίς παίκτες, χωρίς προπονητή...

Μεσοβδόμαδα στον Πανιώνιο έδιωξαν τον για 10 μέρες προπονητή Θανάση Παπαχατζή επειδή δεν έβαλε σε ένα ματς τους νέους παίκτες της ομάδας να παίξουν, και λίγες μέρες αργότερα με τον άπειρο προπονητή της εφηβικής ομάδας των ακαδημιών οι «κυανέρυθροι» έφαγαν...

38 πόντους στο κεφάλι από τα Τρίκαλα και μάλιστα εντός έδρας, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι το Νο1 φαβορί για υποβιβασμό στην Α2.

Και αυτό γιατί εκτός του ότι δεν έχουν προπονητή που να ξέρει έστω και ως βοηθός την Α1, δεν έχουν παίκτες να στελεχώσουν την ομάδα, νομίζουν ότι ξέρουν τα... πάντα ενώ δεν ξέρουν τίποτα και βλέπουν μία ιστορική ομάδα να διασύρεται κάθε εβδομάδα.

«Ο Πανιώνιος δεν είναι παιχνίδι κανενός», ξεσπάθωσε χθες μέσω social media ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, πρώην παίκτης και σταρ αλλά και αγαπημένος παίκτης της εξέδρας. «Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πολύ πιο δύσκολη θέση απ' ό,τι νομίζουν μερικοί. Το να παίξουν οι μικροί, μαζί σας με χίλια, αλλά αυτό θέλει σωστό τρόπο.

»Η φανέλα είναι πολύ βαριά και η πίεση τεράστια. Ολοι εσείς κακό κάνετε στα παιδιά, όχι καλό», έγραψε μεταξύ άλλων δείχνοντας ότι η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη παρ' ότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν βρίσκεται στο... απροχώρητο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Αθλητισμός