Έντυπη Έκδοση

Πολιτική «Ανατροπή» με... Σεφερλή

Τελικά φέτος το MEGA αποφάσισε να μην έχει ούτε μία αμιγώς πολιτική εκπομπή στο πρόγραμμά του και να τα «δώσει όλα» στην ψυχαγωγία. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι η «Ανατροπή» 4 εβδομάδες τώρα, με εξαίρεση την εκπομπή της 13ης Οκτωβρίου με θέμα την πρώτη μεγάλη πολιτική δημοσκόπηση της GPO, το έχει ρίξει στον πολιτισμό και το «lifestyle». Μια με την Αμφίπολη, μια με την Αμάλ Αλαμουντίν και τώρα με τον Μάρκο Σεφερλή.

Τις πταίει; Οχι πάντως η πολιτική επικαιρότητα που είναι πιο καυτή παρά ποτέ. Παρ' όλ' αυτά ο Γιάννης Πρετεντέρης (στη μετά Χρήστο Παναγιωτόπουλο εποχή) είπε να κάνει αβάντα στο πιο σημαντικό πρόσωπο του καναλιού, προφανώς για να του ανεβάσει ξανά και τα νούμερα.

Για του λόγου το αληθές, ιδού και το δελτίο Τύπου: «Ο οικοδεσπότης του "MEGA με μία", σε μια τετ-α-τετ κουβέντα, μιλάει για τη διαδρομή του: Από το Δελφινάριο στο πρωινό, από το θέατρο στη μικρή οθόνη, από το βράδυ στο πρωί, από τη σάτιρα στις φάρσες, από τους θεατές στους τηλεθεατές. Σχολιάζει χωρίς υπονοούμενα πρόσωπα και πράγματα, συναδέλφους και ανταγωνιστές. Κρίνει κριτές και κριτικούς, ηθοποιούς και παρουσιαστές. Ποιοι τον περίμεναν στη γωνία; Σε ποιους θέλει να δώσει απαντήσεις; Ποιος είναι ο στόχος του; Ο Μάρκος Σεφερλής λέει τα πράγματα με το όνομά τους».

Τέτοιες αποκαλύψεις ούτε στο Watergate...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τηλεόραση
TV & Media
Mega Channel