Έντυπη Έκδοση

Πάλι... σκότωσαν τον ιό HIV/AIDS!

**Από κείμενο του Βασίλη Βενιζέλου στο protagon.gr

«Διαβάζουμε και μένουμε άφωνοι: "Το προφυλακτικό είναι επικαλυμμένο με το λιπαντικό VivaGel, το οποίο περιέχει ειδικό αντιμικροβιακό φάρμακο (astodrimer sodium) που παρασκευάστηκε από την εταιρεία ειδικά για την αντιμετώπιση του HIV/AIDS.

Το νέο υπερ-προφυλακτικό θα αποτελέσει σημαντικό όπλο ενάντια στη μετάδοση του HIV/AIDS, αλλά και άλλων επικίνδυνων ιών που μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή.

Μία είδηση από εκείνες οι οποίες προκαλούν πολύ έντονο ενδιαφέρον στην κοινή γνώμη, αλλά περιέχει μηδαμινή αξία στην πραγματικότητα...

Αντιμικροβιακό φάρμακο το οποίο να αντιμετωπίζει ιούς δεν γνωρίζω, αν και υπηρετώ για περισσότερα από 14 χρόνια το ρεπορτάζ Υγείας!

Δεύτερον, η "είδηση" δεν μας εξηγεί, δεν μπορεί να μας εξηγήσει, με ποιον τρόπο σκοτώνεται ο ιός HIV/AIDS ο οποίος βρίσκεται μέσα στα γενετήσια υγρά, όταν τόσα δισεκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί σε έρευνες κορυφαίων ειδικών επιστημόνων γι' αυτό ακριβώς το θέμα, χωρίς να καταλήξουν σε ευτυχή έκβαση, δηλαδή στον τρόπο να απομονώνεται και να εξουδετερώνεται ο ιός HIV/AIDS μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό...

(...) Πρόκειται για καλλιέργεια πολύ μεγάλων προσδοκιών για ένα προϊόν, το οποίο θα μας πουν τελικά ότι προσφέρει προστασία ίση με το... 90% περίπου των περιπτώσεων, προκειμένου η κατασκευάστρια εταιρεία να αποφύγει τυχόν αγωγές. (...) Με άλλα λόγια, το υπερ-προφυλακτικό θα προστατεύει έναντι του ιού ακριβώς στο ποσοστό των πιθανοτήτων στο οποίο προστατεύουν και τα προφυλακτικά τα οποία κυκλοφορούν και χρησιμοποιούμε σήμερα...

Σας διαβεβαιώ ότι δεν θα απαλλαγούμε ποτέ από "ειδήσεις" για το θαυματουργό φάρμακο κατά του καρκίνου, του HIV/AIDS, των γηρατειών κ.λπ.! Φταίνε οι δημοσιογράφοι ή η συντριπτική ικανότητα των επικοινωνιακών επιτελείων των εμπορικών εταιρειών; Φταίνε, μου φαίνεται, και οι δύο πλευρές.

Το ευχάριστο στην υπόθεση, πάντως, είναι ότι οι οροθετικοί και οι ασθενείς με AIDS, οι καρκινοπαθείς συνάνθρωποί μας, οι χρονίως πάσχοντες όλων των κατηγοριών, στην εποχή της έκρηξης της πληροφορίας και της εκπληκτικής ανόδου του μορφωτικού επιπέδου στο δυτικό ημισφαίριο του πλανήτη, είναι σίγουρα οι τελευταίοι που θα εντυπωσιασθούν και θα πεισθούν πραγματικά από τέτοιες "ειδήσεις", οι οποίες φέρουν φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα της παραπλάνησης και της κερδοσκοπίας.

Είναι το μόνο γεγονός το οποίο τροφοδοτεί ακόμη την αισοδοξία και την ελπίδα μας!».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Τυπογραφείο