Ηλεκτρονική Έκδοση

Συνέντευξη Δημήτρη Μπουγιουκλή

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το πανηγύρι που γίνεται στον Αρη»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τα όσα συμβαίνουν στον Αρη, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «πανηγύρι».

Ο Μπουγιουκλής σχολίασε πως τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Αρη δεν αρμόζουν για την ιστορία του συλλόγου, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να σταματήσει η γκρίνια για να επιτευχθεί ο στόχος ανόδου στην Β’ Εθνική.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 
 
Για το αν θα έμενε παραπάνω στον πάγκο του Αρη:
«Πιστεύω πως θα τελειώσει το θέμα του προπονητή. Ο Άρης είναι σε αναζήτηση προπονητή. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και το έκανα. Αυτό είναι όλο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το πανηγύρι και αυτή η εσωστρέφεια, τη γκρίνια , τους εγωισμούς και τις αντιπαραθέσεις για προχωρήσει η ομάδα». 
 
Για την ηρεμία που φαίνεται να επέρχεται στην ομάδα μετά την ταραχώδη περασμένη εβδομάδα:
«Από το καλοκαίρι, γίνονται κωμικοτραγικά πράγματα που μόνο καταστροφή έχουν φέρει στο σύλλογο. Χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Είναι ντροπή για την ιστορία και το μέγεθος του Άρη να παίζει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Γ” Εθνικής, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μιλάω σαν προπονητής, μιλάω σαν ένας άνθρωπος από την οικογένεια του Άρη. Για το καλό της ομάδας, πρέπει να ηρεμήσουμε να κλείσουμε τα αυτιά και να δουλέψουμε ώστε ο σύλλογος να αναγεννηθεί». 
 
Για το αν έχει ιδία άποψη για την ομάδα:
«Παρακολουθούσα την ομάδα, έχω δει όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό του κυπέλλου με το Φιλώτα. Είδα μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, όμως υπάρχει πίεση και άγχος. Αυτή η ομάδα, πολλές φορές σου φορτώνει τόσο βάρος στην πλάτη που γίνεται ασήκωτο. Πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία, ιδιαίτερα όταν προστεθούν και οι ξένοι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τον Ιανουάριο». 
 
Για το αν συμφωνεί με την άποψη του Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ότι ο Άρης χρειάζεται μεταγραφές:
«Συμφωνώ. Ο Άρης θέλει και μεταγραφές και προπονητή». 
 
Για το αν μίλησε καθόλου με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη:
«Δε βρέθηκα μαζί του. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έκανα μόλις μια προπόνηση για να παίξουμε το Σάββατο τον αγώνα κυπέλλου με την Καστοριά».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αρης
Γ' Εθνική
Ποδόσφαιρο