Ηλεκτρονική Έκδοση

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Παπούλιας: «Η κρίση δεν θα μας νικήσει»

Μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας, με την επισήμανση ότι «η κρίση δεν θα μας νικήσει», έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Η Ελλάδα, οι ένοπλες δυνάμεις, ο λαός της, όλοι είμαστε πολύ δυνατοί και είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε την οποιαδήποτε απειλή. Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα, ημέρα μνήμης, εξαιρετικής τιμής και σεβασμού σε αυτούς που το '40 πολέμησαν και ανέτρεψαν τις φασιστικές ορδές του Μουσολίνι», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
«Σήμερα ο ελληνικός λαός αγωνίζεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι με ενότητα, με αλληλεγγύη, με αγάπη ο ένας στον άλλον να ξετυλίξουμε τις αρετές που ξετύλιξαν εκείνοι που σκοτώθηκαν στα αλβανικά βουνά. Η κρίση δεν θα μας νικήσει, υποφέρουμε το ξέρω αλλά πρέπει να δώσουμε την μάχη για να την ξεπεράσουμε», τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας. 
 
Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη από την ομάδα «Ζευς» της 115 Πτέρυγας Μάχης. 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εθνικές επέτειοι
Προεδρία της Δημοκρατίας
Θεσσαλονίκη