Έντυπη Έκδοση

«Καυτή καρέκλα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

«Hot Seat» με τον Γιάννη Ζουγανέλη από σήμερα και κάθε μέρα από Δευτέρα ώς Παρασκευή στις 20.00 στον ΣΚΑΪ. Το τηλεπαιχνίδι, που στην κλασική του μορφή έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο, έρχεται ανανεωμένο για να χαρίσει χιλιάδες ευρώ. Εξι παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ενας μόνο θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος κάθεται στην «καυτή καρέκλα» και πρέπει να απαντήσει σε 15 ερωτήσεις γνώσεων. Με κάθε σωστή απάντηση προχωρεί στην επόμενη ερώτηση. Μία λάθος απάντηση επιφέρει τον αποκλεισμό και μειώνει το χρηματικό έπαθλο. Στο «Hot seat» οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα για καμία βοήθεια.

Η μόνη διέξοδος είναι το πάσο, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο μία φορά. Με τον τρόπο αυτό ο παίκτης δίνει τη θέση του στον επόμενο διαγωνιζόμενο, ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσει στην ίδια ερώτηση, για να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ο νέος διαγωνιζόμενος πρέπει να απαντήσει στις υπόλοιπες ερωτήσεις, για να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής. Υπάρχει μόνο μία ασφάλεια (τα 500 ευρώ), μόλις απαντηθεί και η 5η ερώτηση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
TV & Media
Σκάι
Παιχνίδια
Τηλεόραση