Έντυπη Έκδοση

«Ανθούν» τα ανασφάλιστα Ι.Χ.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 50 περιπτώσεις στέρησης ασφαλιστηρίου συμβολαίου κατέγραψαν οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν προχθές στη Θεσσαλία.

Οι έλεγχοι για ανασφάλιστα οχήματα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα και πάλι για τις αστυνομικές αρχές και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι παρά την εύκολη (on line - στη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου) εξακρίβωση ασφάλισης του οχήματος και τα υψηλά πρόστιμα, πολλοί οδηγοί ρισκάρουν να γλιτώσουν χρήματα που θα έδιναν στις ασφαλιστικές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «στις συντονισμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, συμμετείχε ο απαιτούμενος αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών που είχαν ως αντικείμενο τον έλεγχο οχημάτων, τη νόμιμη κυκλοφορία τους και τον έλεγχο των επιβαινόντων ατόμων. Παράλληλα, επιδιώχθηκε η δίωξη άλλων μορφών παραβατικότητας, η προσαγωγή υπόπτων και η σύλληψη δραστών εγκληματικών δράσεων».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκινητοβιομηχανία και εμπόριο αυτοκινήτων
Ιδιωτική ασφάλιση
Αστυνομικό ρεπορτάζ