Ηλεκτρονική Έκδοση

Κατέθεσε η Βούλτεψη για τα περί χρηματισμού βουλευτών

Στον εισαγγελέα που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής κατέθεσε η Σοφία Βούλτεψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβερνητική εκπρόσωπος κλήθηκε προκειμένου ο εισαγγελέας να διακριβώσει εάν πράγματι ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «είναι δεδομένοι ή θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180 βουλευτές», δήλωση που ορισμένοι μάρτυρες της υπόθεσης φέρονται να επικαλέστηκαν στις καταθέσεις τους. Η Σοφία Βούλτεψη φέρεται να υποστήριξε πως τέτοια επίσημη δήλωση δεν υπάρχει.

"'Οσοι με αστήρικτες καταγγελίες και χωρίς στοιχεία δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της χώρας προσφέρουν ηθική νομιμποίηση σε αυτούς που αντιμάχονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό" είπε μετά την κατάθεσή της η Σοφία Βούλτεψη ενώ εκτίμησε ότι οι καταγγελίες έχουν γίνει για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους».

Σήμερα θα καταθέσει στον εισαγγελέα και ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, ενώ τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό καθώς τα όσα δημοσιεύθηκαν περί χρηματισμού βουλευτών φέρεται να ειπώθηκαν στη δεξίωση για τον γάμο των παιδιών τους.

(Πηγή:ΑΜΠΕ)

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαστικό ρεπορτάζ
Προεδρία της Δημοκρατίας