Ηλεκτρονική Έκδοση

Έμπρακτη αλληλεγγύη στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Με παράδοση αναλώσιμων υλικών

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, η συντονιστική επιτροπή του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» παρέδωσε στη διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ιατρικά αναλώσιμα υλικά (καθετήρες, ουροσυλλέκτες).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας: "Τα υλικά παρέλαβαν υπάλληλοι του Γ.Ν.Κ. στην αυλή του Καπνικού Σταθμού όπου στεγάζονται το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου.

Τα παραπάνω υλικά συγκεντρώθηκαν τους τελευταίους 10 μήνες, κυρίως από προσφορές πολιτών, οι οποίοι χαρίζουν φάρμακα και ιατρικό υλικό συγγενικών τους προσώπων που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.

Το Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» έχει τροφοδοτήσει στο παρελθόν με υλικά και το ΕΚΑΒ Κατερίνης. Επίσης στο Γ.Ν. Κατερίνης παραδίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όλα τα φάρμακα για τα οποία απαιτούνται ειδικές συνταγές. Φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό υπόκεινται πριν την παράδοσή τους σε σχολαστικό έλεγχο από εθελόντριες και εθελοντές φαρμακοποιούς, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Γιατροί του Κόσμου
Εθελοντισμός
Αλληλεγγύη