Ηλεκτρονική Έκδοση

Σε απολογία ο Αναστασίου

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο τεχνικός των πρασίνων μετά όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των «αιωνίων»

Σε απολογία κλήθηκε την Πέμπτη(30/10), ο Γιάννης Αναστασίου από την Πειθαρχική Επιτροπή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα ο τεχνικός των πρασίνων εξύβρισε τους διαιτητές που είχε ως συνέπεια την αποβολή του. Ο Αναστασίου κινδυνεύει να τιμωρηθεί από απλή επίπληξη μέχρι πρόστιμο και αποκλεισμός από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Παράλληλα, θα απολογηθεί ως συνυπαίτια και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
 
Συγκεκριμένα: 
 
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 30/10/2014 και ώρα 13:30, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η αγωνιστική. Αναλυτικά: 
 
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
* Επί παράβαση των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. 
 
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι. Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Αναστασίου στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός -ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ. »

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Απολογία
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
Αθλητική Δικαιοσύνη