Ηλεκτρονική Έκδοση

ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚO ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚOΣ ΝOΜOΣ

Η τρόικα πιέζει, η κυβέρνηση τρεκλίζει

ΓΙΑ «νέα σχέση συνεργασίας με τους εταίρους το 2015» μιλά ο υπουργός Οικονομικών, αλλά οι τροϊκανοί περιμένουν εδώ και τώρα ικανοποίηση του συνόλου των απαιτήσεών τους και θέλουν κυβερνητική δέσμευση για τα πάντα χωρίς εξαιρέσεις. Η κυβέρνηση, κατόπιν των λεονταρισμών για έξοδο από το Μνημόνιο, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ψάχνεται και ψάχνει σε ποιον θα χρεώσει τις ευθύνες για τα αδιέξοδά της. Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της «Ε» για την επερχόμενη επίθεση στα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε διακοπή κάθε διαλόγου με την κυβέρνηση.

 
Διαβάστε ακόμα:
 
H κραυγή των μικροομολογιούχων
AΦΟΥ κρέμασαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών ένα... γουρούνι, κατάφεραν τελικά να  γίνουν δεκτοί από τον γενικό γραμματέα Τ. Αναστασάτο και να αποσπάσουν υπόσχεση για μία πιθανή  συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Oικονομικών. Ο λόγος για τους μικροομολογιούχους που έχασαν  τις οικονομίες μιας ζωής, από το περίφημο PSΙ και χθες, Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης,  πραγματοποίησαν μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
**
METAKINHΣH-EKΠΛHΞH
O Γκίκας  ξεφορτώθηκε  τον Δένδια
Aπό το υπ. Aνάπτυξης  στο Eθν. Aμυνας πλέον ο  N. Δένδιας, που δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Γκίκα Xαρδούβελη. Στη θέση του ο K. Σκρέκας.
 
**
KOKKINEΣ ΓPAMMEΣ
Ψάχνουν σε  ποιον θα ρίξουν  τις ευθύνες
Ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για να χρεώσουν το φιάσκο με τις «κόκκινες γραμμές» έναντι της τρόικας. Βενιζέλος σε Σαμαρά: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκτεθειμένος». 
 
**
8 EKAT. ΓIA EPΓA
Eισαγγελική  παρέμβαση για τις πλημμύρες
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας προκάλεσαν οι πλημμύρες σε σουπερμάρκετ στο Ιλιον και στο κλειστό γήπεδο «Ανδρ. Παπανδρέου»,  στο Περιστέρι. 
 
**
ΤΕΤ Α ΤΕΤ με τον  ΣΠYPO ΛYKOYΔH
«Δεν πιστεύω στις  πρόωρες εκλογές»
Θα ψηφίσει Πρόεδρο στην παρούσα Bουλή ο επικεφαλής της Mεταρρύθμισης, Σπ. Λυκούδης, που θα βοηθήσει κάθε κυβέρνηση με «πρόγραμμα ευθύνης και ρεαλισμού». 
 
**
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ «Ε»
Rethink Athens και τουρισμός
Οι αρνητικές συνέπειες της ανάπλασης της Πανεπιστημίου στην «ατμομηχανή της  οικονομίας». 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ελευθεροτυπία