Έντυπη Έκδοση

Με φουρτούνες ξεκινά η Δημοκρατική Παράταξη

Ετοιμος να απαντήσει αν προκληθεί από τους παπανδρεϊκούς είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, καθώς σήμερα ξεκινούν οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και το πρόγραμμα τις εργασίες της ΚΟΕΣ, που θα γίνει στην Αθηναΐδα, θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 11 σήμερα το πρωί, ενώ θα υπάρξουν τέσσερις ακόμα εισηγήσεις από τους Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Τούντα, Χρήστο Πρωτόπαπα και Τόνια Αντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα τονίσει ότι το ΠΑΣΟΚ θα διατηρήσει την αυτονομία του και θα κάνει λόγο για συνέδριο το οποίο θα είναι πολιτικό και προγραμματικό. Ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να αποκλείσει ότι θα υπάρξουν στελέχη που θα θέσουν θέμα ηγεσίας ή εκλογικής διαδικασίας για την επιλογή συνέδρων, κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή η Χαριλάου Τρικούπη δεν επιθυμεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το χρονοδιάγραμμα των επιτελών του Ευάγγελου Βενιζέλου προβλέπει τη διεξαγωγή του συνεδρίου τον ερχόμενο Ιανουάριο. Την ίδια στιγμή με έκπληξη φαίνεται να υποδέχτηκαν στη Χαριλάου Τρικούπη την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να θέσει τέλος στην προσπάθεια διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ που είχε ανοίξει το καλοκαίρι καθώς, όπως επισημαίνουν οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου τους είχαν προϊδεάσει για εντελώς διαφορετική απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή. Θ. Λ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ
Συνέδρια