Έντυπη Έκδοση

ΠΑΟΚ: Θέλει κι άλλα γκολ ο Αγγελος

Είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα (110). Είναι η καλύτερη ομάδα στον συντελεστή αποτελεσματικότητας, αφού ανά 5.8 ευκαιρίες βάζει ένα γκολ, έχοντας ήδη 19 σε 7 αγώνες.

Παρ' όλα αυτά ο Αγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ (1-1) και τον αυριανό (15.00) με τον Εργοτέλη, ζήτησε ακόμη καλύτερη αποτελεσματικότητα! «Να έχετε πιο καθαρό μυαλό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνατε. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό». Ο κόουτς του ΠΑΟΚ γνωρίζει πως πλέον η πίεση στην ομάδα του θα είναι μεγαλύτερη, πως οι αντίπαλοι πλέον γνωρίζουν καλύτερα τα όπλα της, αλλά και πως η κορυφή ενδεχομένως να αγχώσει περισσότερο τους παίκτες του. Γι' αυτό και περιμένει περισσότερα γκολ, και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να λύνονται τα πόδια τους και να καθηλώνεται ο αντίπαλος. Αυτό θα επιδιώξει και αύριο, στο Παγκρήτιο, αυτό θα επιδιώξει ακόμη και με τη Φιορεντίνα, όπως είπε, και με κάθε αντίπαλο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα καθαρά έργο του κ. Αναστασιάδη, είναι μια ομάδα που προσπαθεί απ' την αρχή να πνίξει τον αντίπαλο με την πίεση που ασκεί και τη σφοδρή επιθυμία να πάρει τη μπάλα και να κάνει αυτή παιχνίδι για να βάλει γκολ». Ο Πέτρος Κανακούδης της Κέρκυρας, που δούλεψε μαζί με τον Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ και στον Πλατανιά, γνωρίζει καλά τι εστί «Αγγελος» και εξηγεί: «Ετσι όπως παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ θα πάει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Εχω συνεργαστεί με τον κ.Αναστασιάδη και στον Πλατανιά και έχω την καλύτερη των απόψεων. Παίρνει από τον κάθε παίκτη το 1000%. Στηρίζει τον ποδοσφαιριστή ό,τι και να γίνει. Μια διοίκηση μπορεί να μην τον στηρίξει. Λέει κατάματα την αλήθεια και αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο που σε κερδίζει. Στον χώρο μας είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια μερικές φορές».

Χθες βραβεύθηκαν ο Ράζβαν Ρατς (πολυτιμότερος παίκτης) και ο Στέφανος Αθανασιάδης (σκόρερ του καλύτερου γκολ) για την προηγούμενη αγωνιστική και τόνισαν την ανάγκη της νίκης αύριο στο Παγκρήτιο...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Προπονητές/Μάνατζερ
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο