Έντυπη Έκδοση

Ποιοι είναι οι πιο άπιστοι σύντροφοι; Ολα τα ύποπτα σημάδια

Ποιοι έχουν την τάση να είναι άπιστοι

Σοβαρές αναταράξεις σε μια σχέση, κυρίως αν γίνει γνωστή, φαίνεται ότι προκαλεί η απιστία. Παρ' όλο που τα περισσότερα ζευγάρια την αποκηρύττουν, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 1/4 των αντρών και το 15% των γυναικών έχουν απατήσει το έτερον ήμισυ.

Οι ειδικοί προσπάθησαν μέσω ερευνών να κατηγοριοποιήσουν τους άπιστους ανάλογα με τις συνήθειές τους ή τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι αμφίβολα, όμως μπορούν να δείξουν μια τάση απιστίας με τη βοήθεια της στατιστικής

* Οι χρήστες του Twitter. Είναι κοινό μυστικό ότι τα social media βλάπτουν τις σχέσεις, όμως η έρευνα του Πανεπιστημίου του Missouri κατέδειξε ότι όσοι χρησιμοποιούν το Twitter έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να φλερτάρουν και να απατήσουν.

* Οι ψηλοί άντρες. Μια διαδικτυακή σελίδα για σχέσεις συμπέρανε ότι οι άντρες που είναι πάνω από 1,78 έχουν διπλάσιες πιθανότητες να σας απατήσουν.

* Οσοι ακούν rock'n'roll. Ακόμα μία έρευνα έδειξε ότι το 41% των ανδρών που απιστούν ακούν ροκ μουσική. Οσο για τους πιο πιστούς, προτιμήστε αυτούς που επιλέγουν rap μουσική!

* Οι άντρες που είναι τεχνικοί υπολογιστών και οι γυναίκες που είναι καθηγήτριες. Ερευνα της Αμερικανικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού για την απιστία στο γάμο είχε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα, που αφορούσαν τα επαγγέλματα των ανθρώπων που απατούν πιο εύκολα. Οι τεχνικοί υπολογιστών και οι καθηγήτριες αναδείχθηκαν πρωταθλητές και μάλιστα με διαφορά!

* «Χρυσό» στην απιστία οι Γάλλοι. Γνωστή εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων, που πραγματοποίησε έρευνα για τις σεξουαλικές συνήθειες των ανθρώπων, ανακάλυψε ότι το 75% των Γάλλων απατούν ή έχουν απατήσει το έτερον ήμισυ.

* Μανία με τα ψώνια. Μπορεί από μόνη της η κατηγορία αυτή να περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, όμως στην πραγματικότητα η έρευνα επικεντρώθηκε στις γυναίκες που ασχολούνται περισσότερο με την εμφάνισή τους και τα ψώνια ως αποτέλεσμα της απιστίας τους!

* Οι ξανθές. Ερευνα γνωστής διαδικτυακής σελίδας για την απιστία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 42% των γυναικών που απιστούν είναι ξανθές και μόλις το 11% είναι μαυρομάλλες.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ιατρικές έρευνες & μελέτες
Ερευνες & μελέτες
Υγεία & Διατροφή
Υγεία