Έντυπη Έκδοση

Πώς να κερδίσετε 8 χρόνια νεότητας με το φυσικό botox!

Τουλάχιστον πέντε έως οκτώ χρόνια μικρότερες δείχνουν οι γυναίκες που επιλέγουν το «φυσικό botox» ή browlift, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται στις ΗΠΑ η νέα μέθοδος έγχυσης ινοβλαστών στο πλαϊνό μέρος των φρυδιών, με αποτέλεσμα τα φρύδια να ανασηκώνονται και το βλέμμα να ανανεώνεται.

Το όφελος είναι πολλαπλό, καθώς με τη συγκεκριμένη τεχνική όχι μόνο επιτυγχάνεται η «νεαροποίηση» του βλέμματος, αλλά και ολόκληρου του προσώπου. Οπως εξηγεί ο πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης, «πρόκειται για μια τροποποιημένη τεχνική με ινοβλάστες που λαμβάνουμε από τα δικά μας λιποκύτταρα, η οποία είναι απλή κι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα που φαίνονται αμέσως. Κι αυτό γιατί δημιουργούμε ξανά το χαμένο όγκο που στηρίζει τα φρύδια, ο οποίος μειώνεται με το πέρασμα των χρόνων. Μαζί με τον όγκο χάνεται και η φρεσκάδα του βλέμματος, καθώς τα φρύδια πέφτουν και μαζί τους πέφτει και το άνω βλέφαρο. Με το browlift το βλέμμα ανοίγει και το πρόσωπο αλλάζει, ανανεώνεται αμέσως».

Πώς γίνεται το «φυσικό botox»

**Η μέθοδος πραγματοποιείται στο ιατρείο και διαρκεί 25 λεπτά.

**Το πρώτο βήμα στην τροποποιημένη αυτή τεχνική είναι η λήψη λίπους με τοπική αναισθησία από κάποιο σημείο του σώματος.

**Μετά τη λήψη γίνεται η ειδική επεξεργασία του λίπους (πλύση, φυγοκέντρηση), ώστε να απομονώσουμε τους ινοβλάστες από τα λιποκύτταρα.

**Στη συνέχεια εμφυτεύουμε το λίπος με μία μικρή σύριγγα στο πλαϊνό μέρος των φρυδιών.

**Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές, κάτι που διαπιστώνει η ενδιαφερόμενη με το πρώτο κοίταγμα στον καθρέφτη.

**Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι χρησιμοποιείται το δικό μας λίπος, οπότε είναι απόλυτα ασφαλές, αλλά και το γεγονός ότι τα αποτελέσματά της διαρκούν περισσότερο.

Αλλες εφαρμογές της τεχνικής

Η συγκεκριμένη τροποποιημένη τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του χαμένου όγκου και σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως στα ζυγωματικά, αλλά και σε όλα τα σημεία που χρειάζονται γέμισμα ρυτίδων. Σε όλες τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι άμεσα κι επίσης δείχνουν και είναι φυσικά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Υγεία & Διατροφή
Υγεία